Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15806
Title: Дослідження впливу різних чинників на збереження декоративності зрізаних гвоздик
Other Titles: Исследование влияния разных факторов на сохранение декоративности срезанных гвоздик
The research of influence of different factors on saving of the decorative properties of cut carnations remontant
Authors: Богомолов, О. В.
Сорокіна, С. В.
Акмен, В. О.
Заплітняк, Є. В.
Issue Date: 2016
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Богомолов О. В., Сорокіна С. В., Акмен В. О., Заплітняк Є. В. Дослідження впливу різних чинників на збереження декоративності зрізаних гвоздик. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 64-71.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179;
Abstract: Робота присвячена проблемі збільшення строків зберігання зрізаних квітів (ремонтантних гвоздик) у різних видах поживних середовищ. Шляхом дослідження стану зрізаної квіткової продукції під впливом різних чинників та середовищ встановлено, що найбільш ефективним методом підтримки життєвих процесів є зберігання її в умовах регульованого газового середовища в поєднанні зі зберіганням вологим холодним способом.
Работа посвящена проблеме повышения сроков хранения срезанных цветов (ремонтантных гвоздик) в разных видах питательных сред. Путем исследования состояния срезанной цветочной продукции под влиянием различных факторов и сред установлено, что наиболее эффективным методом поддержания жизненных процессов является хранение в условиях регулируемой газовой среды в сочетании с хранением влажным холодным способом.
This paper is devoted to the problem of increasing time of life of cut flowers (remontant carnations) in different types of nutrient environment. The study storage of cut flowers under the influence of various factors revealed that the most effective way to maintain life processes is their storage with a combination of cold and nutrient environment
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15806
Appears in Collections:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
12_179_2016.pdf402.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.