Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15815
Title: Рибний фарш як сировина для виробництва полікомпонентних продуктів харчування
Other Titles: Рыбный фарш как сырье для производства поликомпонентных продуктов питания
Minced fish as raw material for the production of multi-component food products
Authors: Тищенко, В. І.
Божко, Н. В.
Пасічний, В. М.
Issue Date: 2016
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Тищенко В. І., Божко Н. В., Пасічний В. М. Рибний фарш як сировина для виробництва полікомпонентних продуктів харчування. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 100-107.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179;
Abstract: У статті наведені результати досліджень біологічної та харчової цінності рибної сировини, її хімічного складу та вплив цих показників на функціонально-технологічні і структурно-механічні властивості фаршу, та можливості застосування рибного фаршу у виробництві ковбасних виробів та напівфабрикатів.
В статье приведены результаты исследований биологической и пищевой ценности рыбного сырья, его химического состава и влияние этих показателей на функционально-технологические и структурно-механические свойства фарша, и возможности применения рыбного фарша в производстве колбасных изделий и полуфабрикатов.
In article results of research of biological and nutritional value of fish raw material, its chemical composition and the influence of these parameters on the functional-technological and structural-mechanical properties of minced meat, and the possibility of using minced fish in the production of sausages and semi-finished products.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15815
Appears in Collections:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
17_179_2016.pdf367.3 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.