Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
05. Наукові видання ДБТУ
Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства ім. П. Василенка
2016
Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 11-20 of 41 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
2
3
4
5
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2016
Технологічний потенціал концентратів тваринних білків в технології безглютенової хлібопекарської продукції
Гавриш, Т. В.
;
Шаніна, О. М.
;
Дугіна, К. В.
;
Лобачева, Н. Л.
2016
Зміна білково-протеїназного комплексу пшеничного борошна при додаванні концентратів тваринних білків
Шаніна, О. М.
;
Дугіна К. В.
2016
Розробка технології пастеризованого молока з додаванням ваніліну і β – каротину
Ладика, Л. М.
;
Машкін, М. І.
;
Могутова, В. Ф.
;
Богомолов, О. В.
;
Денисенко, С. А.
2016
Особливості протікання процесу бродіння безглютенового тіста з додаванням соргового борошна
Шаніна, О. М.
;
Мінченко, С. М.
2016
Исследование влияния растительных смесей на функциональные свойства изделий на основе шпига
Димитриевич, Л. Р.
;
Маренкова, Т. И.
;
Скурихина, Л. А.
;
Павлоцкая, Л. Ф.
2016
Порівняльна характеристика амінокислотного складу ядер та концентратів білково-олійних культур
Кошель, О. Ю.
;
Кондрашина, Л. А.
;
Обозна, М. В.
;
Перцевой, Ф. В.
;
Кохана, Ю. В.
2016
Дослідження модельних фаршів на основі м'яса качки пекінської
Божко, Н. В.
;
Тищенко, В. І.
;
Пасічний, В. М.
2016
Інтенсифікація технології водоочищення для харчових підприємств
Литвиненко, О. А.
;
Некоз, О.І .
;
Пащенко, Б. С.
2016
Дослідження впливу добавок гідробіонтів на газоутворюючу здатність борошна
Крамаренко, Д. П.
2016
Сухі овочі у технології сардельок
Гриньова Д. В.
Discover
Author
3
Колісниченко, Т. О.
3
Пасічний, В. М.
3
Шаніна, О. М.
2
Богомолов, А. В.
2
Богомолов, О. В.
2
Божко, Н. В.
2
Змієвський, Ю. Г.
2
Люлька, Д. М.
2
Мирончук, В. Г.
2
Перцевой, Ф. В.
.
next >
Subject
1
changes in porosity
1
dispersion
1
filling
1
flat inclined sieve
1
homogenization
1
linear-viscous resistance
1
milk
1
pectin
1
pulsation homogenizer
1
quality
.
next >
Date issued
41
2016
Has File(s)
41
true