Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 11-20 of 41 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Технологічний потенціал концентратів тваринних білків в технології безглютенової хлібопекарської продукціїГавриш, Т. В.; Шаніна, О. М.; Дугіна, К. В.; Лобачева, Н. Л.
2016Зміна білково-протеїназного комплексу пшеничного борошна при додаванні концентратів тваринних білківШаніна, О. М.; Дугіна К. В.
2016Розробка технології пастеризованого молока з додаванням ваніліну і β – каротинуЛадика, Л. М.; Машкін, М. І.; Могутова, В. Ф.; Богомолов, О. В.; Денисенко, С. А.
2016Особливості протікання процесу бродіння безглютенового тіста з додаванням соргового борошнаШаніна, О. М.; Мінченко, С. М.
2016Исследование влияния растительных смесей на функциональные свойства изделий на основе шпигаДимитриевич, Л. Р.; Маренкова, Т. И.; Скурихина, Л. А.; Павлоцкая, Л. Ф.
2016Порівняльна характеристика амінокислотного складу ядер та концентратів білково-олійних культурКошель, О. Ю.; Кондрашина, Л. А.; Обозна, М. В.; Перцевой, Ф. В.; Кохана, Ю. В.
2016Дослідження модельних фаршів на основі м'яса качки пекінськоїБожко, Н. В.; Тищенко, В. І.; Пасічний, В. М.
2016Інтенсифікація технології водоочищення для харчових підприємствЛитвиненко, О. А.; Некоз, О.І .; Пащенко, Б. С.
2016Дослідження впливу добавок гідробіонтів на газоутворюючу здатність борошнаКрамаренко, Д. П.
2016Сухі овочі у технології сардельокГриньова Д. В.