Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15817
Title: Порівняльна характеристика амінокислотного складу ядер та концентратів білково-олійних культур
Other Titles: Сравнительная характеристика аминокислотного состава ядер и концентратов белково-масличных культур
Comparative characteristics of nuclear amino acid and protein concentrate-olive cultures
Authors: Кошель, О. Ю.
Кондрашина, Л. А.
Обозна, М. В.
Перцевой, Ф. В.
Кохана, Ю. В.
Issue Date: 2016
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Кошель О. Ю., Кондрашина Л. А., Обозна М. В., Перцевой Ф. В., Кохана Ю. В. Порівняльна характеристика амінокислотного складу ядер та концентратів білково-олійних культур. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 115-122.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179;
Abstract: В даній статті відображається актуальність злободенної на сьогоднішній день науково-виробничої проблеми – комплексного використання вторинних продуктів олійного виробництва, розширення асортименту вафельних виробів в нашому регіоні. Викладено порівняльну характеристику хімічного та амінокислотного складу білково-олійних культур , проведено аналіз порівняння хімічного складу концентратів та ядер білково-олійних культур.
В данной статье отражается актуальность злободневной на сегодняшний день научно-производственной проблемы – комплексного использования вторичных продуктов масляного производства, расширение ассортимента вафельных изделий в нашем регионе. Изложено сравнительную характеристику химического и аминокислотного состава белково-масличных культур, проведен анализ сравнения химического состава концентратов и ядер белково-масличных культур.
This article reflects topical relevance today scientific and industrial issues - complex use of secondary products of oil production, expanding the range of wafer products in our region. Sets out a comparative description of the chemical and amino acid composition of protein and oilseeds, the analysis comparing the chemical composition of the concentrates and nuclear protein and oilseed crops.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15817
Appears in Collections:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
19_179_2016.pdf382.67 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.