Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15824
Title: | Інтенсифікація технології водоочищення для харчових підприємств |
Other Titles: | Интенсификация технологии водоочистки для пищевых предприятий Intensification of technology of the purification of water for food enterprises |
Authors: | Литвиненко, О. А. Некоз, О.І . Пащенко, Б. С. |
Issue Date: | 2016 |
Publisher: | ХНТУСГ |
Citation: | Литвиненко О. А., Некоз О.І ., Пащенко Б. С. Інтенсифікація технології водоочищення для харчових підприємств. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 139-146. |
Series/Report no.: | Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179; |
Abstract: | У статті досліджено і запропоновано спосіб знезараження
питної води від патогенних мікроорганізмів з її подальшим
доочищенням за допомогою мембранного фільтрувального модуля.
Показана доцільність використання даного способу у харчовій та
інших галузях промисловості. В статье исследован и предложен способ обеззараживания питьевой воды от патогенных микроорганизмов с ее последующей доочисткой мембранным фильтрующим модулем. Показана целесообразность использования данного способа в пищевой и других отраслях промышленности. Authors researched and proposals method of the disinfection of drinking water from pathogenic microorganisms with its subsequent purification by the membrane filtration module in the articles. Authors showed the expediency of using this method in food and other industries. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15824 |
Appears in Collections: | Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
23_179_2016.pdf | 435.15 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.