Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15814
Title: Розробка технології пастеризованого молока з додаванням ваніліну і β – каротину
Other Titles: Розработка технологии пастеризованного молока с добавлнением ванилина и β- каротина
Rozrabotka technology pasteurized milk dobavlneniem vanillin and β- carotene
Authors: Ладика, Л. М.
Машкін, М. І.
Могутова, В. Ф.
Богомолов, О. В.
Денисенко, С. А.
Issue Date: 2016
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Ладика Л. М., Машкін М. І., Могутова В. Ф., Богомолов О. В., Денисенко С. А. Розробка технології пастеризованого молока з додаванням ваніліну і β – каротину. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 90-100.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179;
Abstract: Розглянуто питання розробки технології пастеризованого молока з додаванням ваніліну і β- каротину. Представлено результати досліджень органолептичних, фізико-хімічних показників розробленої технології пастеризованого молока, а також оптимальна доза β- каротину.
Россмотрен вопрос разработки технолоии пастеризованного молока с добавлением ванилина и β- каратина. Представлены результаты исследований органолептических, физико-химических показателей разработанной технологии пастеризованного молока, а также оптимальной дозы β- каратина.
Rossmotren question development Tehnoloiya pasteurized milk with the addition of vanilla and β- carotene. The results of organoleptic research, physical and chemical indicators of the developed technology of pasteurized milk, as well as the optimal dose of β- carotene.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15814
Appears in Collections:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
16_179_2016.pdf417.07 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.