Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15821
Title: Сухі овочі у технології сардельок
Other Titles: Сухие овощи в технологии сарделек
Dry vegetables in technology wieners
Authors: Гриньова Д. В.
Issue Date: 2016
Publisher: ХНТУСГ
Citation: Гриньова Д. В. Сухі овочі у технології сардельок. Вісник Харківського національного технічного університету сільського господарства, Вип. 179 «Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв». 2016. С. 129-133.
Series/Report no.: Вісник Харків. нац. техн. ун-т сіл. госп-ва ім. П. Василенка, № 179;
Abstract: У статті встановлено оптимальну кількість порошку гарбуза, яку можна використовувати у рецептурі сардельок замість казеїнату натрія для створення нового продукту із заданими структурно-механічними властивостями.
В статье установлено оптимальное количество порошка тыквы, которое можно использовать в рецептуре сарделек вместо казеината натриія для создания нового продукта с заданными структурно-механическими свойствами.
The article set the optimum amount of pumpkin powder, which can be used in the formulation wieners natriіya caseinate instead to create a new product with desired structural and mechanical properties.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/15821
Appears in Collections:Випуск 179: Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
21_179_2016.pdf511.5 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.