Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 341-350 of 13379 (Search time: 0.004 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Оцінка якості кексів з використанням порошку топінамбураШидакова-Каменюка, О.Г.; Ніколаєнко, Д.Д.
2022Вплив макухи зародків кукурудзи на процеси дозрівання житньої закваски спонтанного бродінняОлійник, С.Г.; Байч, В.Д.
2022Особливості та способи здійснення інноваційної діяльності підприємств ресторанного бізнесуСоколенко, А.С.; Мірошніченко, Ю.О.
2022Управління інноваційною послугою харчування для організованих іноземних туристичних групСвідло, К.В.; Попович, Т.А.
2022Характеристика та використання у хлібопеченні борошна круп’яних культурКоваль, О.А.; Щербацька, І.С.; Березова, Г.О.
2022Перспективи застосування олії обліпихової та насіння чіа в технології чізкейківГалясний, І.В.; Запаренко, Г.В.; Завезиступ, Т.Ю.; Рогачова, Д.Д.
2022Технологія інноваційного шведського столу перуанської кухні у ресторанах готелівСвідло, К.В.; Загоруйко, Д.В
2022Використання інформаційних технологій у ресторанному господарствіВласенко, Л.Л.; Хатнянська, К.Є.
2022Інноваційна технологія соусу майонезного з вівсяним молокомКузьмін, О.В.; Дударєв, І.М.
2022Шляхи забезпечення безпечності харчової продукціїЧуйко, М.М.; Лаптєва, П.І.