Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13651
Title: Використання інформаційних технологій у ресторанному господарстві
Authors: Хатнянська, К.Є.
metadata.dc.contributor.advisor: Власенко, Л.Л.
Keywords: інформаційні технології;ресторанне господарство
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Хатнянська К. Є. Використання інформаційних технологій у ресторанному господарстві / наук. керівник Л. Л. Власенко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 25-26.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13651
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_hatiyanska_stor25_26_2022.pdf244.29 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.