Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13651
Title: | Використання інформаційних технологій у ресторанному господарстві |
Authors: | Хатнянська, К.Є. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Власенко, Л.Л. |
Keywords: | інформаційні технології;ресторанне господарство |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Хатнянська К. Є. Використання інформаційних технологій у ресторанному господарстві / наук. керівник Л. Л. Власенко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 25-26. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13651 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_hatiyanska_stor25_26_2022.pdf | 244.29 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.