Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13625
Title: | Шляхи забезпечення безпечності харчової продукції |
Authors: | Лаптєва, П.І. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Чуйко, М.М. |
Keywords: | харчова продукція;безпечність;безпечність харчової продукції |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Лаптєва П. І. Шляхи забезпечення безпечності харчової продукції / наук. керівник М. М. Чуйко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 20. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13625 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_laptyeva_stor20_2022.pdf | 153.9 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.