Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13625
Title: Шляхи забезпечення безпечності харчової продукції
Authors: Лаптєва, П.І.
metadata.dc.contributor.advisor: Чуйко, М.М.
Keywords: харчова продукція;безпечність;безпечність харчової продукції
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Лаптєва П. І. Шляхи забезпечення безпечності харчової продукції / наук. керівник М. М. Чуйко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 20.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13625
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_laptyeva_stor20_2022.pdf153.9 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.