Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13636
Title: Інноваційна технологія соусу майонезного з вівсяним молоком
Authors: Дударєв, І.М.
metadata.dc.contributor.advisor: Кузьмін, О.В.
Keywords: інноваційна технологія;соус майонезний;молоко;вівсяне молоко
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Дударєв І. М. Інноваційна технологія соусу майонезного з вівсяним молоком / наук. керівник О. В. Кузьмін. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 21.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13636
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_dudaryev_stor21_2022.pdf154.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.