Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13642
Title: Технологія інноваційного шведського столу перуанської кухні у ресторанах готелів
Authors: Загоруйко, Д.В
metadata.dc.contributor.advisor: Свідло, К.В.
Keywords: шведський стіл;перуанська кухня;ресторани;готелі;ресторани готелів
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Загоруйко Д. В. Технологія інноваційного шведського столу перуанської кухні у ресторанах готелів / наук. керівник К. В. Свідло. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 22.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13642
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_zagorujko_stor22_2022.pdf154.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.