Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13642
Title: | Технологія інноваційного шведського столу перуанської кухні у ресторанах готелів |
Authors: | Загоруйко, Д.В |
metadata.dc.contributor.advisor: | Свідло, К.В. |
Keywords: | шведський стіл;перуанська кухня;ресторани;готелі;ресторани готелів |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Загоруйко Д. В. Технологія інноваційного шведського столу перуанської кухні у ресторанах готелів / наук. керівник К. В. Свідло. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 22. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13642 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_zagorujko_stor22_2022.pdf | 154.23 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.