Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 91-100 of 102 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
...
7
8
9
10
11
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2022
Розробка технології швидковідновлюваних овочевих сумішей для військовослужбовців
Погарська, В.В.
;
Погарський, О.С.
;
Дзюба, О.С.
2022
Хлорофілвмісні овочі як сировина для отримання продуктів оздоровчого призначення
Погарська, В.В.
;
Погарський, О.С.
;
Дзюба, О.С.
2022
Оздоровчі нанодобавки із пряних овочів із використаням кріогенної обробки
Погарська, В.В.
;
Лосєва, С.М.
;
Дєтскова, Д.О.
2022
Оздоровчі кисломолочні десерти збагачені добавками із плодоовочевої сировини
Погарська, В.В.
;
Юр’єва, О.О.
;
Кравчук, Д.О.
;
Водолажченко, А.В.
2022
Вплив кріогенного «шокового» заморожування та кріомеханодеструкції на біополімери журавлини
Погарська, В.В.
;
Лосєва, С.М.
;
Кульбачний, С.М.
2022
Вплив технологічних способів обробки картоплі на підвищення її безпечності
Селютіна, Г.А.
;
Онопрієнко, О.О.
2022
Розробка технології овочевих закусок для оздоровчого харчування
Погарська, В.В.
;
Погарський, О.С.
;
Перевозник, Н.В.
2022
Нові види десертів для оздоровчого харчування
Погарська, В.В.
;
Погарський, О.С.
;
Овчаренко, В.А.
2022
Альтернативна заміна коров’ячого молока на рослинне при виробництві морозива
Боднарук, О.А.
;
Мороз, В.О.
2022
Інноваційна технологія квасолевого соусу з додаванням сублімованої сировини
Дударєв, І.М.
;
Дунаєвський, Н.Я.
Discover
Author
2
Дзюба, О.С.
2
Мороз, В.О.
1
Kondratiuk, N.V.
1
Prykrodko, D.Y.
1
Sachko, А.
1
Sema, O.
1
Альошичев, І.В.
1
Алєксєєнко, Б.О.
1
Анпілогова, Л.П.
1
Ахмєдова, А.К.
.
next >
Subject
4
оздоровче харчування
4
харчування
3
безпечність
3
борошно
3
десерти
3
заморожені напівфабрикати
3
сировина
2
борошняні кондитерські вироби
2
виробництво морозива
2
дослідження
.
next >
Date issued
102
2022
Has File(s)
102
true