Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 81-90 of 102 (Search time: 0.003 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Інноваційна технологія глазурованих шоколадом фруктово-ягідно-овочевих чипсівДударєв, І.М.; Бойко, А.А.
2022Прогресивні аспекти виробництва морозиваЗапаренко, Г.В.; Рагулін, Д.О.
2022Удосконалення технології самбуку ягідного з використанням продуктів переробки іргиГаззаві-Рогозіна, Л.В.; Євлаш, В.В.; Кондрачук, І.В.
2022Improvement of the technology of lollie caramel based on isomaltitol and vegetable additive of barberryAksonova, O.А.; Sema, O.
2022Удосконалення технології бісквітного тіста при проведенні заміни какао порошку на керобПілюгіна, І.С.; Борук, С.Д.
2022New food approaches to regulating the xenobiotic load on the body of the population of UkraineKondratiuk, N.V.
2022Development of low-fat egg-free mayonnaise: preliminary rheological researchGubsky, S.М.; Sachko, А.
2022Дослідження страв з використанням соїКорецька, І.Л.; Рибаченко, М.С.; Бахмач, В.О.
2022Розробка сокових напоїв для оздоровчого харчуванняПогарська, В.В.; Лосєва, С.М.; Балабай, А.О.
2022Корисність фенольних речовин в оздоровчому харчуванні та їх вміст у коренеплодах редькиСелютіна, Г.А.; Дворник, Б.І.; Решетняк, А.О.