Search


Start a new search
Add filters:

Use filters to refine the search results.


Results 51-60 of 102 (Search time: 0.002 seconds).
Item hits:
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Сучасні тенденції в спортивному харчуванніПивоваров, Є.П.; Андрєєва, С.С.; Діхтярь, А.М.; Фісько, К.А.
2022Впровадження принципів HACCP на етапі проектування ЗРГЧорна, Н.В.; Перерва, І.А.
2022Технологія десертної продукції на основі яєцьГринченко, О.О.; Малашева, О.А.
2022Попередне дослідження стану продовольчої безпеки населення України під час російської агресіїАксьонова, О.Ф.; Торяник, Д.О.; Губський, С.М.; Сливар, Д.П.
2022Використання керобу в технології бісквітних виробівСамохвалова, О.В.; Шидакова-Каменюка, О.Г.; Потапова, О.С.; Лабазов, М.І.
2022Нове покоління плавлених сирних виробівПогарська, В.В.; Юр’єва, О.О.; Науменко, Х.М.
2022Диджиталізація та ресторанна індустріяКотляр, О.В.; Гладкова О.С.
2022Удосконалення технології виробництва заморожених напівфабрикатів із м’яса птиціЖелєва, Т.С.; Чернишов, С.О.
2022Заморожені напівфабрикати з м’яса та особливості їх ринкуЖелєва, Т.С.; Калюжна, Ю.С.
2022Застосування методів математичного моделювання при проектуванні рецептур багатокомпонентних м’ясних напівфабрикатів з оптимізованим амінокислотним складомДроменко, О.Б.; Зутікова, Д.В.