Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Search
Search:
All of DSpace
07. Матеріали студентських конференцій
Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді
for
Start a new search
Add filters:
Use filters to refine the search results.
Title
Author
Subject
Date Issued
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Equals
Contains
ID
Not Equals
Not Contains
Not ID
Results 51-60 of 102 (Search time: 0.002 seconds).
previous
1
...
3
4
5
6
7
8
9
...
11
next
Item hits:
Issue Date
Title
Author(s)
2022
Сучасні тенденції в спортивному харчуванні
Пивоваров, Є.П.
;
Андрєєва, С.С.
;
Діхтярь, А.М.
;
Фісько, К.А.
2022
Впровадження принципів HACCP на етапі проектування ЗРГ
Чорна, Н.В.
;
Перерва, І.А.
2022
Технологія десертної продукції на основі яєць
Гринченко, О.О.
;
Малашева, О.А.
2022
Попередне дослідження стану продовольчої безпеки населення України під час російської агресії
Аксьонова, О.Ф.
;
Торяник, Д.О.
;
Губський, С.М.
;
Сливар, Д.П.
2022
Використання керобу в технології бісквітних виробів
Самохвалова, О.В.
;
Шидакова-Каменюка, О.Г.
;
Потапова, О.С.
;
Лабазов, М.І.
2022
Нове покоління плавлених сирних виробів
Погарська, В.В.
;
Юр’єва, О.О.
;
Науменко, Х.М.
2022
Диджиталізація та ресторанна індустрія
Котляр, О.В.
;
Гладкова О.С.
2022
Удосконалення технології виробництва заморожених напівфабрикатів із м’яса птиці
Желєва, Т.С.
;
Чернишов, С.О.
2022
Заморожені напівфабрикати з м’яса та особливості їх ринку
Желєва, Т.С.
;
Калюжна, Ю.С.
2022
Застосування методів математичного моделювання при проектуванні рецептур багатокомпонентних м’ясних напівфабрикатів з оптимізованим амінокислотним складом
Дроменко, О.Б.
;
Зутікова, Д.В.
Discover
Author
2
Дзюба, О.С.
2
Мороз, В.О.
1
Kondratiuk, N.V.
1
Prykrodko, D.Y.
1
Sachko, А.
1
Sema, O.
1
Альошичев, І.В.
1
Алєксєєнко, Б.О.
1
Анпілогова, Л.П.
1
Ахмєдова, А.К.
.
next >
Subject
4
оздоровче харчування
4
харчування
3
безпечність
3
борошно
3
десерти
3
заморожені напівфабрикати
3
сировина
2
борошняні кондитерські вироби
2
виробництво морозива
2
дослідження
.
next >
Date issued
102
2022
Has File(s)
102
true