Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13906
Title: | Удосконалення технології виробництва заморожених напівфабрикатів із м’яса птиці |
Authors: | Чернишов, С.О. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Желєва, Т.С. |
Keywords: | заморожені напівфабрикати;м’ясо птиці;технологія виробництва |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Чернишов С. О. Удосконалення технології виробництва заморожених напівфабрикатів із м’яса птиці / наук. керівник Т. С. Желєва. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 58. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13906 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_chernishov_stor58_2022.pdf | 154.93 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.