Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13568
Title: Використання керобу в технології бісквітних виробів
Authors: Потапова, О.С.
Лабазов, М.І.
metadata.dc.contributor.advisor: Самохвалова, О.В.
Шидакова-Каменюка, О.Г.
Keywords: кероб;технологія;бісквітні вироби;технологія бісквітних виробів
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Потапова О. С., Лабазов М. І. Використання керобу в технології бісквітних виробів / наук. керівники : О. В. Самохвалова, О. Г. Шидакова-Кааменюка. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. ІІІ.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13568
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.