Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13572
Title: Нове покоління плавлених сирних виробів
Authors: Науменко, Х.М.
metadata.dc.contributor.advisor: Погарська, В.В.
Юр’єва, О.О.
Keywords: сирні вироби;плавлені сирні вироби
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Науменко Х. М. Нове покоління плавлених сирних виробів / наук. керівники : В. В. Погарська, О. О. Юр’єва. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. ІV.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13572
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_naumenko_storIV_2022.pdf154.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.