Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13904
Title: Заморожені напівфабрикати з м’яса та особливості їх ринку
Authors: Калюжна, Ю.С.
metadata.dc.contributor.advisor: Желєва, Т.С.
Keywords: заморожені напівфабрикати;напівфабрикати з м’яса;заморожені напівфабрикати з м’яса;ринок
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Калюжна Ю. С. Заморожені напівфабрикати з м’яса та особливості їх ринку / наук. керівник Т. С. Желєва. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 57.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13904
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_kalyuzhna_stor57_2022.pdf154.46 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.