Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13904
Title: | Заморожені напівфабрикати з м’яса та особливості їх ринку |
Authors: | Калюжна, Ю.С. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Желєва, Т.С. |
Keywords: | заморожені напівфабрикати;напівфабрикати з м’яса;заморожені напівфабрикати з м’яса;ринок |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Державний біотехнологічний університет |
Citation: | Калюжна Ю. С. Заморожені напівфабрикати з м’яса та особливості їх ринку / наук. керівник Т. С. Желєва. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 57. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13904 |
Appears in Collections: | Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_kalyuzhna_stor57_2022.pdf | 154.46 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.