Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13610
Title: Сучасні тенденції в спортивному харчуванні
Authors: Фісько, К.А.
metadata.dc.contributor.advisor: Пивоваров, Є.П.
Андрєєва, С.С.
Діхтярь, А.М.
Keywords: харчування;спортивне харчування
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Фісько К. А. Сучасні тенденції в спортивному харчуванні / наук. керівники Є. П. Пивоваров, С. С. Андрєєва, А. М. Діхтярь. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 9.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13610
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_fisko_stor9_2022.pdf181.24 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.