Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13590
Title: Технологія десертної продукції на основі яєць
Authors: Малашева, О.А.
metadata.dc.contributor.advisor: Гринченко, О.О.
Keywords: продукція;десерти;десертна продукція;яйця
Issue Date: 2022
Publisher: Державний біотехнологічний університет
Citation: Малашева О. А. Технологія десертної продукції на основі яєць / наук. керівник О. О. Гринченко. Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді : тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих вчених, 26 жовтня 2022 р. Харків : ДБТУ, 2022. С. 5.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13590
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку харчових і переробних виробництв та ресторанного господарства: наукові пошуки молоді

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_konf_molodi_innov_tehnolg_rozvitku_harchov_pere_virob_rg_malasheva_stor5_2022.pdf153.77 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.