Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Юр’єва, О. О.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 42
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2021-04-08
Вивчення впливу кріогенної обробки та дрібнодисперсного подрібнення натуральних прянощів перед екстрагуванням на вміст ароматичних речовин
Павлюк, Р. Ю.
;
Юр’єва, О. О.
;
Перевозник, Н. В.
2014-05-22
Вивчення впливу різних швидкостей заморожування пряних овочів на кількість мікроорганізмів та збереження БАР
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Юр’єва, О. О.
2011
Вплив кріогенного подрібнення часнику на ароматичні речовини під час отримання добавок у формі порошків
Павлюк, Р. Ю.
;
Юр’єва, О. О.
;
Ратушна, Д. А.
2013
Вплив швидкості та кінцевої температури заморожування на кількість мікроорганізмів та вміст БАР під час отримання дрібнодисперсних ароматичних добавок із часнику
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Юр’єва, О. О.
2013
Деструкція параказеїнаткальційфосфатного комплексу твердих сичугових сирів під час їх підготовки до плавлення у разі отримання пастоподібних плавлених сирів
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Юр’єва, О. О.
2023
Застосування методу глибокої переробки для збереження біологічного потенціалу хлорофілвмісних овочів під час отримання оздоровчих продуктів
Погарська, В. В.
;
Погарський, О. С.
;
Юр’єва, О. О.
;
Лосєва, С. М.
2011-04-19
Кріогенна технологія подрібнення під час отримання наноструктурованих добавок із часнику
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Юр’єва, О. О.
;
Наконечна, Ю. Г.
2021
Кріомеханодеструкція білка та целюлози пшеничних висівок до окремих α-амінокислот і мономерів під час розробки наноструктурованого борошна
Погарська, В. В.
;
Павлюк, Р. Ю.
;
Лосєва, С. М.
;
Юр’єва, О. О.
;
Погарський, О. С.
2016
Механохімічні процеси під час підготовки сичугових сирів до плавлення в технології сирних виробів
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Юр’єва, О. О.
;
Максимова, Н. П.
2023
Нанотехнологія молочно-рослинних пастоподібних продуктів для оздоровчого харчування
Погарська, В. В.
;
Юр’єва, О. О.
;
Погарський, О. С.
;
Лосєва, С. М.
2023
Нанотехнологія переробки нуту в білкові добавки
Погарська, В. В.
;
Погарський, О. С.
;
Юр’єва, О. О.
;
Лосєва, С. М.
2009
Нанотехнології БАД із нетрадиційної лікарської та пряно-ароматичної рослинної сировини та їх використання в оздоровчих продуктах
Павлюк, Р. Ю.
;
Афанасьєва, В. А.
;
Яницький, В. В.
;
Крячко, Т. В.
;
Юр’єва, О. О.
2013
Нанотехнології в сироробній промисловості, засновані на процесах заморожування і низькотемпературної механодеструкції
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Юр’єва, О. О.
;
Наконечна, Ю. Г.
;
Бондаренко, В. А.
2023
Нове покоління плавлених сирних виробів із застосуванням методу глибокої переробки
Погарська, В. В.
;
Юр’єва, О. О.
;
Лосєва, С. М.
2016
Нове слово в технології отримання продуктів для здорового харчування на сучасному обладнанні на підприємствах ресторанного бізнесу
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Радченко, Л. О.
;
Таубер, Р. Д.
;
Гасанова, А. Е.
;
Юр’єва, О. О.
;
Максимова, Н. П.
2011
Нові соуси-діпи для оздоровчого харчування збагачені рослинними добавками
Павлюк, Р. Ю.
;
Юр’єва, О. О.
;
Наконечна, Ю. Г.
;
Ратушна, Д. А.
2021
Пам’яті Павлюк Раїси Юріївни – вченого, новатора, організатора, вчителя та людини з великої літери
Погарська, В. В.
;
Юр’єва, О. О.
2024
Повоєнне відновлення харчової галузі україни силами освітян: підготовка та перепідготовка фахівців, розробка та удосконалення технологій, підтримка та супровід підприємств харчового бізнесу
Погарська, В. В.
;
Юр’єва, О. О.
;
Погарський, О. С.
;
Селютіна, Г. А.
2021
Пряні овочі: вивчення комплексу БАР, відкриття прихованих форм ароматичних речовин, розробка кріозаморожених продуктів та добавок для підприємств ресторанного господарства
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Дудник, К. В.
;
Юр’єва, О. О.
;
Погарський, О. С.
;
Балабай, К. С.
2021
Розробка нового покоління оздоровчих нанопродуктів із грибів шампіньйонів для підприємств ресторанного бізнесу з використанням сучасного обладнання
Павлюк, Р. Ю.
;
Погарська, В. В.
;
Пономаренко, Т. С.
;
Погарський, О. С.
;
Юр’єва, О. О.