Browsing by Author Юр’єва, О. О.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 42  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2021-04-08Вивчення впливу кріогенної обробки та дрібнодисперсного подрібнення натуральних прянощів перед екстрагуванням на вміст ароматичних речовинПавлюк, Р. Ю.; Юр’єва, О. О.; Перевозник, Н. В.
2014-05-22Вивчення впливу різних швидкостей заморожування пряних овочів на кількість мікроорганізмів та збереження БАРПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.
2011Вплив кріогенного подрібнення часнику на ароматичні речовини під час отримання добавок у формі порошківПавлюк, Р. Ю.; Юр’єва, О. О.; Ратушна, Д. А.
2013Вплив швидкості та кінцевої температури заморожування на кількість мікроорганізмів та вміст БАР під час отримання дрібнодисперсних ароматичних добавок із часникуПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.
2013Деструкція параказеїнаткальційфосфатного комплексу твердих сичугових сирів під час їх підготовки до плавлення у разі отримання пастоподібних плавлених сирівПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.
2023Застосування методу глибокої переробки для збереження біологічного потенціалу хлорофілвмісних овочів під час отримання оздоровчих продуктівПогарська, В. В.; Погарський, О. С.; Юр’єва, О. О.; Лосєва, С. М.
2011-04-19Кріогенна технологія подрібнення під час отримання наноструктурованих добавок із часникуПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Наконечна, Ю. Г.
2021Кріомеханодеструкція білка та целюлози пшеничних висівок до окремих α-амінокислот і мономерів під час розробки наноструктурованого борошнаПогарська, В. В.; Павлюк, Р. Ю.; Лосєва, С. М.; Юр’єва, О. О.; Погарський, О. С.
2016Механохімічні процеси під час підготовки сичугових сирів до плавлення в технології сирних виробівПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Максимова, Н. П.
2023Нанотехнологія молочно-рослинних пастоподібних продуктів для оздоровчого харчуванняПогарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Погарський, О. С.; Лосєва, С. М.
2023Нанотехнологія переробки нуту в білкові добавкиПогарська, В. В.; Погарський, О. С.; Юр’єва, О. О.; Лосєва, С. М.
2009Нанотехнології БАД із нетрадиційної лікарської та пряно-ароматичної рослинної сировини та їх використання в оздоровчих продуктахПавлюк, Р. Ю.; Афанасьєва, В. А.; Яницький, В. В.; Крячко, Т. В.; Юр’єва, О. О.
2013Нанотехнології в сироробній промисловості, засновані на процесах заморожування і низькотемпературної механодеструкціїПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Наконечна, Ю. Г.; Бондаренко, В. А.
2023Нове покоління плавлених сирних виробів із застосуванням методу глибокої переробкиПогарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Лосєва, С. М.
2016Нове слово в технології отримання продуктів для здорового харчування на сучасному обладнанні на підприємствах ресторанного бізнесуПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Радченко, Л. О.; Таубер, Р. Д.; Гасанова, А. Е.; Юр’єва, О. О.; Максимова, Н. П.
2011Нові соуси-діпи для оздоровчого харчування збагачені рослинними добавкамиПавлюк, Р. Ю.; Юр’єва, О. О.; Наконечна, Ю. Г.; Ратушна, Д. А.
2021Пам’яті Павлюк Раїси Юріївни – вченого, новатора, організатора, вчителя та людини з великої літериПогарська, В. В.; Юр’єва, О. О.
2024Повоєнне відновлення харчової галузі україни силами освітян: підготовка та перепідготовка фахівців, розробка та удосконалення технологій, підтримка та супровід підприємств харчового бізнесуПогарська, В. В.; Юр’єва, О. О.; Погарський, О. С.; Селютіна, Г. А.
2021Пряні овочі: вивчення комплексу БАР, відкриття прихованих форм ароматичних речовин, розробка кріозаморожених продуктів та добавок для підприємств ресторанного господарстваПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Дудник, К. В.; Юр’єва, О. О.; Погарський, О. С.; Балабай, К. С.
2021Розробка нового покоління оздоровчих нанопродуктів із грибів шампіньйонів для підприємств ресторанного бізнесу з використанням сучасного обладнанняПавлюк, Р. Ю.; Погарська, В. В.; Пономаренко, Т. С.; Погарський, О. С.; Юр’єва, О. О.