Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38685
Title: Нове покоління плавлених сирних виробів із застосуванням методу глибокої переробки
Authors: Погарська, В. В.
Юр’єва, О. О.
Лосєва, С. М.
Issue Date: 2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Погарська В. В., Юр’єва О. О., Лосєва С. М. Нове покоління плавлених сирних виробів із застосуванням методу глибокої переробки. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 67-68
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38685
Appears in Collections:Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-68-69.pdf133.8 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.