Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38685
Title: | Нове покоління плавлених сирних виробів із застосуванням методу глибокої переробки |
Authors: | Погарська, В. В. Юр’єва, О. О. Лосєва, С. М. |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Погарська В. В., Юр’єва О. О., Лосєва С. М. Нове покоління плавлених сирних виробів із застосуванням методу глибокої переробки. Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 18 травня 2023 р. Харків: ДБТУ, 2023. С. 67-68 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/38685 |
Appears in Collections: | Сталий ланцюг харчування та безпека крізь науку, знання та бізнес |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
SUSTAINABLE FOOD CHAIN_23-68-69.pdf | 133.8 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.