Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25181
Title: Нові соуси-діпи для оздоровчого харчування збагачені рослинними добавками
Authors: Ратушна, Д. А.
metadata.dc.contributor.advisor: Павлюк, Р. Ю.
Юр’єва, О. О.
Наконечна, Ю. Г.
Issue Date: 2011
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Ратушна Д. А. Нові соуси-діпи для оздоровчого харчування збагачені рослинними добавками. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Павлюк Р. Ю., Юр’єва О. О., Наконечна Ю. Г. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 163.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25181
Appears in Collections:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_163.pdf106.85 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.