Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/59385
Title: Вивчення процесів механохімії під час розробки інноваційної технології плавлених сирних продуктів
Authors: Павлюк, Р. Ю.
Погарська, В. В.
Юр’єва, О. О.
Андрусенко, Д. Г.
Issue Date: 2014
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Павлюк Р. Ю., Погарська В. В., Юр’єва О. О., Андрусенко Д. Г. Вивчення процесів механохімії під час розробки інноваційної технології плавлених сирних продуктів . Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві : тези доп. Міжнар. наук.-практ. інтернет-конф, 12-14 листопада 2014 р. Харків: ХДУХТ, 2014. С. 162-164.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/59385
Appears in Collections:Тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції "Інноваційні технології в харчовій промисловості та ресторанному господарстві"

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
zb12.11.2014-164.pdf115.75 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.