Browsing by Author Юрченко, Світлана Леонідівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 20
Issue DateTitleAuthor(s)
2024Дизайн і декорування страв: метод. вказівкиРадченко, Анна Едуардівна; Юрченко, Світлана Леонідівна
2014Дослідження властивостей сучасної рибної сировини та розробка технології фірмових рибних стравЮрченко, Світлана Леонідівна
2021Дослідження впливу еламіну та стевіозиду на в’язкість бісквітних напівфабрикатівРадченко, Анна Едуардівна; Юрченко, Світлана Леонідівна
2024Кваліфікаційна робота здобувачів ступеня вищої освіти бакалавр: Настанови до виконання та захисту: навчально- методичний посібникГринченко, Ольга Олексіївна; Колеснікова, Марина Борисівна; Юрченко, Світлана Леонідівна; Чорна, Ніна Вікторівна
2016Маркетингові інструменти просування нового виду десертівЖегус, Олена Валентинівна; Юрченко, Світлана Леонідівна; Мряченко, Наталія Вікторівна; Ліпісвіцька, Ірина Анатоліївна
2022-10-19Спосіб одержання суміші кріостабілізуючої для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатівЖелєва, Тетяна Сергіївна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Дроменко, Олена Борисівна; Онищенко, В'ячеслав Миколайович; Янчева, Марина Олександрівна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Колеснікова, Марина Борисівна; Юрченко, Світлана Леонідівна; Черемська, Тетяна Володимірівна; Омельченко, Світлана Борисівна
2022-09-28Спосіб отримання пастилиДаюб, Антанус; Перцевий, Федір Всеволодович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Гурський, Петро Васильович; Омельченко, Світлана Борисівна; Желєва, Тетяна Сергіївна; Юрченко, Світлана Леонідівна; Колеснікова, Марина Борисівна; Черемська, Тетяна Володимірівна; Янчик, Марія Володимирівна
2022-09-28Спосіб отримання пастили білковоїДаюб, Антанус; Перцевий, Федір Всеволодович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Гурський, Петро Васильович; Омельченко, Світлана Борисівна; Желєва, Тетяна Сергіївна; Колеснікова, Марина Борисівна; Юрченко, Світлана Леонідівна; Черемська, Тетяна Володимірівна; Янчик, Марія Володимирівна
2022-08-17Спосіб отримання пастили білковоїДаюб, Антанус; Перцевий, Федір Всеволодович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Гурський, Петро Васильович; Омельченко, Світлана Борисівна; Желєва, Тетяна Сергіївна; Юрченко, Світлана Леонідівна; Колеснікова, Марина Борисівна; Черемська, Тетяна Володимірівна; Янчик, Марія Володимирівна
2022-10-19Спосіб отримання суміші кріостабілізуючої для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатівЖелєва, Тетяна Сергіївна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Дроменко, Олена Борисівна; Онищенко, В'ячеслав Миколайович; Янчева, Марина Олександрівна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Колеснікова, Марина Борисівна; Юрченко, Світлана Леонідівна; Черемська, Тетяна Володимірівна; Омельченко, Світлана Борисівна
2024Стандартизація, метрологія, сертифікація. Ч. 1. Стандартизація: навч. посібникЮрченко, Світлана Леонідівна; Онищенко, В`ячеслав Миколайович; Головко, Тетяна Миколаївна
2016Технологія мусів промислового виробництваМряченко, Наталія Вікторівна; Юрченко, Світлана Леонідівна
2022Технологія харчової продукції в ресторанній індустріїГринченко, Ольга Олексіївна; Колеснікова, Марина Борисівна; Юрченко, Світлана Леонідівна
2022Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії. Ч. 1: Практика системного підходу в ресторанній індустріїГринченко, Ольга Олексіївна; Колеснікова, Марина Борисівна; Юрченко, Світлана Леонідівна; Андрєєва, Світлана Сергіївна; Омельченко, Світлана Борисівна
2024Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії: метод. вказівкиГринченко, Ольга Олексіївна; Колеснікова, Марина Борисівна; Юрченко, Світлана Леонідівна
2010Технології харчової та кулінарної продукції з використанням білків молокаПерцевий, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Юрченко, Світлана Леонідівна; Полевич, Віталій Вадимович; Савгіра, Юрій Олексійович; Янчева, Марина Олександрівна; Поліщук Галина Євгеніївна
2022Удосконалення технології заморожених десертів з використанням структуроутворювачівЮрченко, Світлана Леонідівна; Хорошилов, Віталій Русланович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2022Удосконалення технології млинців з використанням покращувачів борошнаЮрченко, Світлана Леонідівна; Борисенко, Оксана Сергіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2023Харчові технології. Розділ 3: конспект лекційЮрченко, Світлана Леонідівна; Андрєєва, Світлана Сергіївна
2022Харчові технології. Розділ 3: Технологія харчової продукції в ресторанній індустріїЮрченко, Світлана Леонідівна; Андрєєва, Світлана Сергіївна