Issue Date | Title | Author(s) |
2024 | Дизайн і декорування страв: метод. вказівки | Радченко, Анна Едуардівна; Юрченко, Світлана Леонідівна |
2014 | Дослідження властивостей сучасної рибної сировини та розробка технології фірмових рибних страв | Юрченко, Світлана Леонідівна |
2021 | Дослідження впливу еламіну та стевіозиду на в’язкість бісквітних напівфабрикатів | Радченко, Анна Едуардівна; Юрченко, Світлана Леонідівна |
2024 | Кваліфікаційна робота здобувачів ступеня вищої освіти бакалавр: Настанови до виконання та захисту: навчально- методичний посібник | Гринченко, Ольга Олексіївна; Колеснікова, Марина Борисівна; Юрченко, Світлана Леонідівна; Чорна, Ніна Вікторівна |
2016 | Маркетингові інструменти просування нового виду десертів | Жегус, Олена Валентинівна; Юрченко, Світлана Леонідівна; Мряченко, Наталія Вікторівна; Ліпісвіцька, Ірина Анатоліївна |
2022-10-19 | Спосіб одержання суміші кріостабілізуючої для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів | Желєва, Тетяна Сергіївна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Дроменко, Олена Борисівна; Онищенко, В'ячеслав Миколайович; Янчева, Марина Олександрівна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Колеснікова, Марина Борисівна; Юрченко, Світлана Леонідівна; Черемська, Тетяна Володимірівна; Омельченко, Світлана Борисівна |
2022-09-28 | Спосіб отримання пастили | Даюб, Антанус; Перцевий, Федір Всеволодович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Гурський, Петро Васильович; Омельченко, Світлана Борисівна; Желєва, Тетяна Сергіївна; Юрченко, Світлана Леонідівна; Колеснікова, Марина Борисівна; Черемська, Тетяна Володимірівна; Янчик, Марія Володимирівна |
2022-09-28 | Спосіб отримання пастили білкової | Даюб, Антанус; Перцевий, Федір Всеволодович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Гурський, Петро Васильович; Омельченко, Світлана Борисівна; Желєва, Тетяна Сергіївна; Колеснікова, Марина Борисівна; Юрченко, Світлана Леонідівна; Черемська, Тетяна Володимірівна; Янчик, Марія Володимирівна |
2022-08-17 | Спосіб отримання пастили білкової | Даюб, Антанус; Перцевий, Федір Всеволодович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Гурський, Петро Васильович; Омельченко, Світлана Борисівна; Желєва, Тетяна Сергіївна; Юрченко, Світлана Леонідівна; Колеснікова, Марина Борисівна; Черемська, Тетяна Володимірівна; Янчик, Марія Володимирівна |
2022-10-19 | Спосіб отримання суміші кріостабілізуючої для виробництва заморожених м'ясних посічених напівфабрикатів | Желєва, Тетяна Сергіївна; Большакова, Вікторія Анатоліївна; Дроменко, Олена Борисівна; Онищенко, В'ячеслав Миколайович; Янчева, Марина Олександрівна; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Колеснікова, Марина Борисівна; Юрченко, Світлана Леонідівна; Черемська, Тетяна Володимірівна; Омельченко, Світлана Борисівна |
2024 | Стандартизація, метрологія, сертифікація. Ч. 1. Стандартизація: навч. посібник | Юрченко, Світлана Леонідівна; Онищенко, В`ячеслав Миколайович; Головко, Тетяна Миколаївна |
2016 | Технологія мусів промислового виробництва | Мряченко, Наталія Вікторівна; Юрченко, Світлана Леонідівна |
2022 | Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії | Гринченко, Ольга Олексіївна; Колеснікова, Марина Борисівна; Юрченко, Світлана Леонідівна |
2022 | Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії. Ч. 1: Практика системного підходу в ресторанній індустрії | Гринченко, Ольга Олексіївна; Колеснікова, Марина Борисівна; Юрченко, Світлана Леонідівна; Андрєєва, Світлана Сергіївна; Омельченко, Світлана Борисівна |
2024 | Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії: метод. вказівки | Гринченко, Ольга Олексіївна; Колеснікова, Марина Борисівна; Юрченко, Світлана Леонідівна |
2010 | Технології харчової та кулінарної продукції з використанням білків молока | Перцевий, Федір Всеволодович; Гурський, Петро Васильович; Юрченко, Світлана Леонідівна; Полевич, Віталій Вадимович; Савгіра, Юрій Олексійович; Янчева, Марина Олександрівна; Поліщук Галина Євгеніївна |
2022 | Удосконалення технології заморожених десертів з використанням структуроутворювачів | Юрченко, Світлана Леонідівна; Хорошилов, Віталій Русланович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2022 | Удосконалення технології млинців з використанням покращувачів борошна | Юрченко, Світлана Леонідівна; Борисенко, Оксана Сергіївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2023 | Харчові технології. Розділ 3: конспект лекцій | Юрченко, Світлана Леонідівна; Андрєєва, Світлана Сергіївна |
2022 | Харчові технології. Розділ 3: Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії | Юрченко, Світлана Леонідівна; Андрєєва, Світлана Сергіївна |