Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35243
Title: | Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії. Ч. 1: Практика системного підходу в ресторанній індустрії |
Authors: | Гринченко, Ольга Олексіївна Колеснікова, Марина Борисівна Юрченко, Світлана Леонідівна Андрєєва, Світлана Сергіївна Омельченко, Світлана Борисівна |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Гринченко О. О., Колеснікова М. Б., Юрченко С. Л., Андрєєва С. С., Омельченко С. Б. Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії: навч. посібник: в 4 частинах. Частина 1: Практика системного підходу в ресторанній індустрії; за заг. ред. Гринченко О.О. Харків: ДБТУ, 2022. 127 с. |
Abstract: | У першій частині навчального посібника висвітлено практичні аспекти реалізації системного підходу в ресторанній індустрії. Надано загальну інформацію про ресторанний бізнес як цілісну систему, визначено тенденції розвитку ресторанної індустрії в Україні та світі. З урахуванням системного підходу розглянуто заклади ресторанної індустрії як систему виробництва та споживання харчової продукції у частині виробничо-технологічної діяльності, загальних принципів її виробництва. Висвітлено практичні аспекти розроблення та поставлення харчової продукції на виробництво, наведено алгоритм діагностики харчової продукції як підґрунтя для розроблення нової та удосконалення існуючої харчової продукції. Наведено загальні вимоги до структури меню, принципів його аналізу, розроблення та оптимізації. Видання є цікавим для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавр, магістр, доктор філософії спеціальності 181 «Харчові технології» закладів вищої освіти, а також для фахівців ресторанної індустрії та харчової промисловості. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/35243 |
Appears in Collections: | Навчальні посібники |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
NP_system pidkhid_1_22.pdf | 6.97 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.