Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55859
Title: | Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії: метод. вказівки |
Authors: | Гринченко, Ольга Олексіївна Колеснікова, Марина Борисівна Юрченко, Світлана Леонідівна |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Харків: ДБТУ |
Citation: | Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії: метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів спец. 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання; уклад.: О. О. Гринченко, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко. Харків: ДБТУ, 2024. 42 с. |
Abstract: | До методичних вказівок з дисципліни «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» включено перелік тем лабораторних робіт, мету та завдання, алгоритм виконання, приклади виконання елементів завдання до лабораторних робіт, а також рекомендовану літературу. Методичні вказівки призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 Харчові технології ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії». |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55859 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_RESTORANNIY INDUSTRIYI_181_23.pdf | 994.28 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.