Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55859
Title: Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії: метод. вказівки
Authors: Гринченко, Ольга Олексіївна
Колеснікова, Марина Борисівна
Юрченко, Світлана Леонідівна
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії: метод. вказівки до виконання лабораторних робіт для здобувачів спец. 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форми навчання; уклад.: О. О. Гринченко, М. Б. Колеснікова, С. Л. Юрченко. Харків: ДБТУ, 2024. 42 с.
Abstract: До методичних вказівок з дисципліни «Технологія харчової продукції в ресторанній індустрії» включено перелік тем лабораторних робіт, мету та завдання, алгоритм виконання, приклади виконання елементів завдання до лабораторних робіт, а також рекомендовану літературу. Методичні вказівки призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 Харчові технології ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії».
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/55859
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_RESTORANNIY INDUSTRIYI_181_23.pdf994.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.