Browsing by Author Шматченко, Наталя Василівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 20
Issue DateTitleAuthor(s)
2016Антиоксидантна ємність мармеладу желейно-фруктового з рослинними кріодобавкамиШматченко, Наталя Василівна; Артамонова, Майя Володимирівна; Губський, Сергій Михайлович
2016Визначення антиоксидантної ємності мармеладу желейно-фруктового та маршмелоу з дрібнодисперсними рослинними добавкамиАртамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Шматченко, Наталя Василівна; Губський, Сергій Михайлович
2016Визначення антиоксидантної ємності мармеладу та маршмелоуГубський, Сергій Михайлович; Артамонова, Майя Володимирівна; Шматченко, Наталя Василівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Аксьонова, О.Ф.
2019Використання трикомпонентних плодово-ягідних напівфабрикатів у технології мармеладних виробівЗагорулько, Андрій Миколайович; Шматченко, Наталя Василівна; Загорулько, Олексій Євгенович; Касабова, Катерина Рубенівна
2019Використання трикомпонентних плодово-ягідних напівфабрикатів у технології мусових тортівКасабова, Катерина Рубенівна; Загорулько, Андрій Миколайович; Загорулько, Олексій Євгенович; Шматченко, Наталя Василівна
2016Вплив рослинних кріодобавок на антиоксидантну ємність мармеладу та маршмелоуШматченко, Наталя Василівна; Артамонова, Майя Володимирівна; Губський, Сергій Михайлович; Пілюгіна, Інна Сергіївна
2016Вплив рослинних кріодобавок на реологічні характеристики та рухомість води в мармеладі желейно-фруктовомуАртамонова, Майя Володимирівна; Шматченко, Наталя Василівна; Дьяков, Олександр Георгійович
2017Дослідження впливу рослинних кріодобавок на показники якості мармеладу желейно-фруктового під час зберіганняАртамонова, Майя Володимирівна; Шматченко, Наталя Василівна
2016Исследование антиоксидантных свойств мармелада с растительными криодобавкамиГубський, Сергій Михайлович; Артамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Шматченко, Наталя Василівна; Деримедведь, Л.В.
2018Методи контролю продукції харчових виробництвПостнова, Ольга Миколаївна; Касабова, Катерина Рубенівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Шматченко, Наталя Василівна
2022Основи технології галузі. Розділ 2Касабова, Катерина Рубенівна; Болховітіна, Олена Іванівна; Степанькова, Галина В’ячеславівна; Шматченко, Наталя Василівна
2018Основи технології галузі. Розділ 3Касабова, Катерина Рубенівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна; Шматченко, Наталя Василівна
2019Сировинні ресурси технологій галузіКучерук, Зіновія Іванівна; Шматченко, Наталя Василівна
2014-09-10Склад мармеладу з рослинними добавкамиПавлюк, Раїса Юріївна; Артамонова, Майя Володимирівна; Шматченко, Наталя Василівна
2016-12-12Склад мармеладу з рослинними добавкамиАртамонова, Майя Володимирівна; Шматченко, Наталя Василівна
2019Технологічні розрахунки та звітність у галузіАртамонова, Майя Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шматченко, Наталя Василівна
2020Технологія виробництва зефіру з використанням плодоовочевої пастиЗагорулько, Андрій Миколайович; Загорулько, Олексій Євгенович; Касабова, Катерина Рубенівна; Шматченко, Наталя Василівна
2020Технологія кондитерських виробівКучерук, Зіновія Іванівна; Шматченко, Наталя Василівна
2018Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з використанням плодово-овочевих кріодобавок: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратівАртамонова, Майя Володимирівна; Шматченко, Наталя Василівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2018Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з викорстанням плодово-овочевих кріодобавок: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратівАртамонова, Майя Володимирівна; Шматченко, Наталя Василівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі