Issue Date | Title | Author(s) |
2016 | Антиоксидантна ємність мармеладу желейно-фруктового з рослинними кріодобавками | Шматченко, Наталя Василівна; Артамонова, Майя Володимирівна; Губський, Сергій Михайлович |
2016 | Визначення антиоксидантної ємності мармеладу желейно-фруктового та маршмелоу з дрібнодисперсними рослинними добавками | Артамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Шматченко, Наталя Василівна; Губський, Сергій Михайлович |
2016 | Визначення антиоксидантної ємності мармеладу та маршмелоу | Губський, Сергій Михайлович; Артамонова, Майя Володимирівна; Шматченко, Наталя Василівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Аксьонова, О.Ф. |
2019 | Використання трикомпонентних плодово-ягідних напівфабрикатів у технології мармеладних виробів | Загорулько, Андрій Миколайович; Шматченко, Наталя Василівна; Загорулько, Олексій Євгенович; Касабова, Катерина Рубенівна |
2019 | Використання трикомпонентних плодово-ягідних напівфабрикатів у технології мусових тортів | Касабова, Катерина Рубенівна; Загорулько, Андрій Миколайович; Загорулько, Олексій Євгенович; Шматченко, Наталя Василівна |
2016 | Вплив рослинних кріодобавок на антиоксидантну ємність мармеладу та маршмелоу | Шматченко, Наталя Василівна; Артамонова, Майя Володимирівна; Губський, Сергій Михайлович; Пілюгіна, Інна Сергіївна |
2016 | Вплив рослинних кріодобавок на реологічні характеристики та рухомість води в мармеладі желейно-фруктовому | Артамонова, Майя Володимирівна; Шматченко, Наталя Василівна; Дьяков, Олександр Георгійович |
2017 | Дослідження впливу рослинних кріодобавок на показники якості мармеладу желейно-фруктового під час зберігання | Артамонова, Майя Володимирівна; Шматченко, Наталя Василівна |
2016 | Исследование антиоксидантных свойств мармелада с растительными криодобавками | Губський, Сергій Михайлович; Артамонова, Майя Володимирівна; Пілюгіна, Інна Сергіївна; Шматченко, Наталя Василівна; Деримедведь, Л.В. |
2018 | Методи контролю продукції харчових виробництв | Постнова, Ольга Миколаївна; Касабова, Катерина Рубенівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Шматченко, Наталя Василівна |
2022 | Основи технології галузі. Розділ 2 | Касабова, Катерина Рубенівна; Болховітіна, Олена Іванівна; Степанькова, Галина В’ячеславівна; Шматченко, Наталя Василівна |
2018 | Основи технології галузі. Розділ 3 | Касабова, Катерина Рубенівна; Гревцева, Наталія Вячеславівна; Степанькова, Галина В'ячеславівна; Шматченко, Наталя Василівна |
2019 | Сировинні ресурси технологій галузі | Кучерук, Зіновія Іванівна; Шматченко, Наталя Василівна |
2014-09-10 | Склад мармеладу з рослинними добавками | Павлюк, Раїса Юріївна; Артамонова, Майя Володимирівна; Шматченко, Наталя Василівна |
2016-12-12 | Склад мармеладу з рослинними добавками | Артамонова, Майя Володимирівна; Шматченко, Наталя Василівна |
2019 | Технологічні розрахунки та звітність у галузі | Артамонова, Майя Володимирівна; Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна; Шматченко, Наталя Василівна |
2020 | Технологія виробництва зефіру з використанням плодоовочевої пасти | Загорулько, Андрій Миколайович; Загорулько, Олексій Євгенович; Касабова, Катерина Рубенівна; Шматченко, Наталя Василівна |
2020 | Технологія кондитерських виробів | Кучерук, Зіновія Іванівна; Шматченко, Наталя Василівна |
2018 | Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з використанням плодово-овочевих кріодобавок: автореф. дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів | Артамонова, Майя Володимирівна; Шматченко, Наталя Василівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2018 | Удосконалення технології мармеладу желейно-фруктового з викорстанням плодово-овочевих кріодобавок: дис. на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.01 – Технологія хлібопекарських продуктів, кондитерських виробів та харчових концентратів | Артамонова, Майя Володимирівна; Шматченко, Наталя Василівна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |