Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7961
Title: Технологічні розрахунки та звітність у галузі
Authors: Артамонова, Майя Володимирівна
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Шматченко, Наталя Василівна
Keywords: борошно;тісто;сировина;рецептури;хліб;кондитерські вироби
Issue Date: 2019
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Артамонова М. В., Шидакова-Каменюка О. Г., Шматченко Н. В. Технологічні розрахунки та звітність у галузі: лабораторний практикум для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів» ступеня вищої освіти бакалавр. Харків: ХДУХТ, 2019. 134 с.
Abstract: В організації та управлінні виробничим процесом на підприємствах хлібопекарської, кондитерської, макаронної або харчоконцентратної промисловостей важливе місце посідає знання технології виготовлення продукції галузі, вміння приймати конкретні рішення, пов’язані з вирішенням ситуаційних проблем на підприємстві. Здатність грамотно оперувати технологічними розрахунками сприяє раціональному проведенню технологічного процесу, забезпеченню економічної ефективності виробництва. Технологічні розрахунки необхідні під час визначення витрат сировини, для розрахунку виробничих рецептур, визначенні втрат і затрат у технологічному процесі, при встановленні виходу продукції, в технохімічному контролі виробництва. Метою практичних занять з дисципліни «Технологічні срозрахунки та звітність у галузі» є засвоєння студентами основних правил, набуття навичок виконання технологічних розрахунків для хлібопекарського, кондитерського, макаронного або харчоконцентратного виробництв, отримання певної ерудицiї в питаннях, пов’язаних з вирішенням ситуаційних проблем, що виникають на виробництві.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/7961
Appears in Collections:Практикуми

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
LP_rozrakhunky_ zvitnist_19.pdf4.02 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.