Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6965
Title: Технологія кондитерських виробів
Authors: Кучерук, Зіновія Іванівна
Шматченко, Наталя Василівна
Keywords: шоколад;драже;виробництво халви;формування тіста;виробництво вафель;випічні напівфабрикати
Issue Date: 2020
Publisher: Харків: ХНАУ ім. В. В. Докучаєва
Citation: Кучерук З. І., Шматченко Н. В. Технологія кондитерських виробів: навчальний посібник для самостійного вивчення курсу. Х. :ХДУХТ, 2020. 179 с.
Abstract: У навчальному посібнику наведено інформацію для самостійного вивчення курсу «Технологія кондитерських виробів». Висвітлено технології кондитерських виробів, наведено запитання і тести для контролю знань, рекомендації для виконання контрольної і курсової робіт, питання для підсумкового контролю, критерії оцінювання знань, бібліографію до вивчення курсу та ін. Посібник містить системний характер і складений відповідно до програми курсу. Інформаційні матеріали подано таким чином, що забезпечують пізнавальну самостійну діяльність студентів. Видання призначене для студентів, які навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології», спеціалізацією «Технологія хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів». Посібник може бути корисним для студентів, що навчаються за спорідненими спеціалізаціями, аспірантів, інженерно-технічних працівників, які зайняті в галузі виробництва кондитерських виробів.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/6965
Appears in Collections:Навчальні посібники

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Condit_ technology_20.pdf3.87 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.