Browsing by Author Черемська, Т. В.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 12 of 12
Issue DateTitleAuthor(s)
2023Використання ортофосфорної кислоти в технології виробництва білкового ізолятуКалембет, В. А.; Черемська, Т. В.
2019-05-15Використання сироватки молочної у виробництві соусів молочних солодкихЧеремська, Т. В.; Колеснікова, М. Б.
2021-04-08Використання шроту високоолеїнового соняшнику у виробництві галет дієтичнихЧеремська, Т. В.; Калімбет, В. А.
2020Конспект лекцій з дисципліни «Теоретичні основи харчових технології»Пивоваров, П. П.; Гринченко, О. О.; Пивоваров, Є. П.; Горальчук, А. Б.; Тищенко, О. П.; Гринченко, Н. Г.; Перцевой, Ф. В.; Рябець, О. Ю.; Черемська, Т. В.; Нагорний, О. Ю.; Омельченко, С. Б.; Мельник, О. Ю.; Боковець, С. П.
2020Перспективи розробки технології йогуртів безлактознихЧеремська, Т. В.; Журавльов, С. В.; Венжега, Я. М.
2019-05-15Перспективи розробки технології соусів молочних солодких термостабільнихЧеремська, Т. В.; Юрченко, С. Л.
2021Проблеми індивідуалізації навчання в сучасних умовахЧеремська, Т. В.; Колеснікова, М. Б.
2020Розробка технології помадних мас із використанням лактозиЧеремська, Т. В.; Журавльов, С. В.; Бріус, О. М.
2022Технології крафтових виробництвДіхтярь, А. М.; Черемська, Т. В.; Андрєєва, С. С.
2020Удосконалення технології пряникових виробівЧеремська, Т. В.; Колеснікова, М. Б.; Гусєв, О. О.
2018Харчові технологіїПерцевой, Федір Всеволодович; Черемська, Т. В.; Омельченко, Світлана Борисівна; Плотнікова, Раїса Валеріївна; Котляр, Олег Володимирович
2018Харчові технології. Практичний курсПерцевой, Федір Всеволодович; Камсуліна, Наталія Валеріївна; Дроменко, Олена Борисівна; Гурський, Петро Васильович; Ботштейн, Белла Борисівна; Черемська, Т. В.; Журавльов, Сергій Володимирович; Омельченко, Світлана Борисівна; Федак, Наталія Василівна; Маренкова, Тетяна Іванівна; Болгова, Н. В.