Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25137
Title: | Використання сироватки молочної у виробництві соусів молочних солодких |
Authors: | Черемська, Т. В. Колеснікова, М. Б. |
Issue Date: | 15-May-2019 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Черемська Т. В., Колеснікова М. Б. Використання сироватки молочної у виробництві соусів молочних солодких. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність: тези доповідей Міжнародної науково-практичної конференції, 15 травня 2019 р. Харків: ХДУХТ, 2019. Ч. 1. С. 35-36 |
Series/Report no.: | Інноваційні технології харчової продукції ресторанної індустрії;Секція 1 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/25137 |
Appears in Collections: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t1_15.05.19-35-36.pdf | 144.85 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.