Issue Date | Title | Author(s) |
2022 | Poзpoбка пpoекту технoлoгії дієтичнoї кулінаpнoї пpoдукції для хаpчoблoків лікувальних та oздopoвчих закладів | Федак, Наталя Василівна; Клoчай, Наталія Анатoліївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |
2011-12-12 | Жир для виготовлення кулінарної продукції смаженої у фритюрі | Тимчук, Сергій Михайлович; Діхтярь, Альона Миколаївна; Поздняков, Володимир Васильович; Кириченко, Віктор Васильович; Федак, Наталя Василівна |
2011-12-12 | Жир для виготовлення кулінарної продукції смаженої у фритюрі | Діхтярь, Альона Миколаївна; Кириченко, Віктор Васильович; Федак, Наталя Василівна; Поздняков, Володимир Васильович; Тимчук, Сергій Михайлович |
2010-04-11 | Жир для виготовлення кулінарної продукції шляхом високотемпературного впливу | Тимчук, Сергій Михайлович; Поздняков, Володимир Васильович; Федак, Наталя Василівна; Кириченко, Віктор Васильович; Діхтярь, Альона Миколаївна |
2011-04-11 | Жир для виготовлення кулінарної продукції шляхом високотемпературного впливу | Федак, Наталя Василівна; Кириченко, Віктор Васильович; Діхтярь, Альона Миколаївна; Поздняков, Володимир Васильович; Тимчук, Сергій Михайлович |
2008-03-25 | Спосіб виробництва крокетної маси на основі борошна для кулінарної продукції | Федак, Наталя Василівна; Пивоваров, Павло Петрович; Хаустова, Тетяна Миколаївна |
2014-03-11 | Спосіб одержання молочно-білкового напівфабрикату | Дейниченко, Григорій Вікторович; Золотухіна, Інна Василівна; Федак, Вікторія Ігорівна; Федак, Наталя Василівна |
2015-04-10 | Спосіб одержання молочно-білкового напівфабрикату | Дейниченко, Григорій Вікторович; Золотухіна, Інна Василівна; Федак, Вікторія Ігорівна; Федак, Наталя Василівна |
2017-01-10 | Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового | Перцевой, Федір Всеволодович; Перцевой, Микола Федорович; Обозна, Маргарита Василівна; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Борисова, Аліна Олексіївна; Колесник, Аліна Олексіївна; Усатюк, Світлана Іванівна; Федак, Наталя Василівна; Бідюк, Дмитро Олегович; Душенок, Дмитро Костянтинович; Омельченко, Світлана Борисівна |
2017-01-10 | Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового | Перцевой, Федір Всеволодович; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Борисова, Аліна Олексіївна; Колесник, Аліна Олексіївна; Усатюк, Світлана Іванівна; Федак, Наталя Василівна; Бідюк, Дмитро Олегович; Душенок, Дмитро Костянтинович; Перцевой, Микола Федорович; Обозна, Маргарита Василівна |
2017-01-10 | Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибкового | Перцевой, Федір Всеволодович; Обозна, Маргарита Василівна; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Борисова, Аліна Олексіївна; Колесник, Аліна Олексіївна; Усатюк, Світлана Іванівна; Федак, Наталя Василівна; Бідюк, Дмитро Олегович; Душенок, Дмитро Костянтинович; Перцевой, Микола Федорович |
2022 | Сучасні системи харчування | Федак, Наталя Василівна |
2021 | Технологія кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного | Хаустова, Тетяна Миколаївна; Федак, Наталя Василівна |
2017 | Технологія продукції із заварного тіста з використанням олії соняшникової високоолеїнового типу: автореф. дис на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукції | Федак, Наталя Василівна; Діхтярь, Альона Миколаївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі |
2022 | Удосконалення технологічного процесу виробництва продукції із м’ясної сировини з використанням компонентів функціонального призначення | Федак, Наталя Василівна; Кречетніков, Павло Романович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії |