Browsing by Author Федак, Наталя Василівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 15 of 15
Issue DateTitleAuthor(s)
2022Poзpoбка пpoекту технoлoгії дієтичнoї кулінаpнoї пpoдукції для хаpчoблoків лікувальних та oздopoвчих закладівФедак, Наталя Василівна; Клoчай, Наталія Анатoліївна; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії
2011-12-12Жир для виготовлення кулінарної продукції смаженої у фритюріТимчук, Сергій Михайлович; Діхтярь, Альона Миколаївна; Поздняков, Володимир Васильович; Кириченко, Віктор Васильович; Федак, Наталя Василівна
2011-12-12Жир для виготовлення кулінарної продукції смаженої у фритюріДіхтярь, Альона Миколаївна; Кириченко, Віктор Васильович; Федак, Наталя Василівна; Поздняков, Володимир Васильович; Тимчук, Сергій Михайлович
2010-04-11Жир для виготовлення кулінарної продукції шляхом високотемпературного впливуТимчук, Сергій Михайлович; Поздняков, Володимир Васильович; Федак, Наталя Василівна; Кириченко, Віктор Васильович; Діхтярь, Альона Миколаївна
2011-04-11Жир для виготовлення кулінарної продукції шляхом високотемпературного впливуФедак, Наталя Василівна; Кириченко, Віктор Васильович; Діхтярь, Альона Миколаївна; Поздняков, Володимир Васильович; Тимчук, Сергій Михайлович
2008-03-25Спосіб виробництва крокетної маси на основі борошна для кулінарної продукціїФедак, Наталя Василівна; Пивоваров, Павло Петрович; Хаустова, Тетяна Миколаївна
2014-03-11Спосіб одержання молочно-білкового напівфабрикатуДейниченко, Григорій Вікторович; Золотухіна, Інна Василівна; Федак, Вікторія Ігорівна; Федак, Наталя Василівна
2015-04-10Спосіб одержання молочно-білкового напівфабрикатуДейниченко, Григорій Вікторович; Золотухіна, Інна Василівна; Федак, Вікторія Ігорівна; Федак, Наталя Василівна
2017-01-10Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибковогоПерцевой, Федір Всеволодович; Перцевой, Микола Федорович; Обозна, Маргарита Василівна; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Борисова, Аліна Олексіївна; Колесник, Аліна Олексіївна; Усатюк, Світлана Іванівна; Федак, Наталя Василівна; Бідюк, Дмитро Олегович; Душенок, Дмитро Костянтинович; Омельченко, Світлана Борисівна
2017-01-10Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибковогоПерцевой, Федір Всеволодович; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Борисова, Аліна Олексіївна; Колесник, Аліна Олексіївна; Усатюк, Світлана Іванівна; Федак, Наталя Василівна; Бідюк, Дмитро Олегович; Душенок, Дмитро Костянтинович; Перцевой, Микола Федорович; Обозна, Маргарита Василівна
2017-01-10Спосіб отримання продукту сирного плавленого скибковогоПерцевой, Федір Всеволодович; Обозна, Маргарита Василівна; Гарнцарек, Барбара Чеславівна; Гарнцарек, Збігнев Елігюсович; Борисова, Аліна Олексіївна; Колесник, Аліна Олексіївна; Усатюк, Світлана Іванівна; Федак, Наталя Василівна; Бідюк, Дмитро Олегович; Душенок, Дмитро Костянтинович; Перцевой, Микола Федорович
2022Сучасні системи харчуванняФедак, Наталя Василівна
2021Технологія кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничногоХаустова, Тетяна Миколаївна; Федак, Наталя Василівна
2017Технологія продукції із заварного тіста з використанням олії соняшникової високоолеїнового типу: автореф. дис на здобуття наук. ступеня канд. техн. наук: 05.18.16 – технологія харчової продукціїФедак, Наталя Василівна; Діхтярь, Альона Миколаївна; Харківський державний університет харчування та торгівлі
2022Удосконалення технологічного процесу виробництва продукції із м’ясної сировини з використанням компонентів функціонального призначенняФедак, Наталя Василівна; Кречетніков, Павло Романович; Державний біотехнологічний університет, Кафедра харчових технологій в ресторанній індустрії