Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/42474
Title: Сучасні системи харчування
Authors: Федак, Наталя Василівна
Issue Date: 2022
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Сучасні системи харчування: методичні рекомендації та завдання для самостійної роботи здобувачів з дисципліни «Сучасні системи харчування» для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології в ресторанній індустрії» ступеня вищої освіти магістр денної та заочної форми навчання; уклад.: Н. В. Федак. Харків: ДБТУ, 2022
Abstract: На сьогоднішній день харчова промисловість та ресторанне господарство потребує підготовки висококваліфікованих фахівців, які мають широкий науково технічний кругозір, здатних систематизувати інформацію і корисно використовувати для швидкого та ефективного вирішення проблем виробництва. Тому в процесі навчання у вищій школі для студента найважливішим є набуття навичок самостійної підготовки, а саме опрацювання та систематизації величезного потоку сучасної інформації. Професійне зростання фахівця, його соціальна затребуваність як ніколи залежать від уміння проявити ініціативу, вирішити нестандартне завдання, від здібності до планування і прогнозування результатів своїх самостійних дій. У сучасній дидактиці під самостійністю, як важливою особовою якістю, розуміють систему навиків свідомої самоорганізації. У якості самостійної діяльності розглядають роботу студента, яку він повинен здійснювати без безпосередньої або опосередкованої допомоги і вказівок викладача, керуючись лише власними уявленнями про порядок і правильність виконуваних операцій. Це орієнтує самостійну роботу на розвиток внутрішньої і зовнішньої самоорганізації майбутнього фахівця, що активно перетворює відносини до одержуваної інформації, здатності вибудовувати індивідуальну траєкторію самонавчання. На часі спрямованість на активну самостійну роботу студентів стає основою підготовки сучасних фахівців.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42474
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_suchasni_system_Kharchuv_22.pdf507.27 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.