Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21580
Title: Технологія кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного
Authors: Хаустова, Тетяна Миколаївна
Федак, Наталя Василівна
Keywords: кулінарна продукція;борошно пшеничне;жировий компонент;гідротермообробка;крокетна маса;біологічна цінність
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Хаустова Т. М., Федак Н. В. Технологія кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного: монографія. Харків: ХДУХТ, 2021. 92 c.
Abstract: У монографії розглянуто технологію кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного. Установлено закономірності впливу технологічних чинників (температура та тривалість пасерування борошна пшеничного; наявність та вид жирового компонента; співвідношення борошно пшеничне : жировий компонент, борошно пшеничне пасероване з жировим компонентом : рідинний компонент; температура та тривалість гідротермообробки борошна пшеничного) на формування органолептичних властивостей, фізико-хімічних, споживних показників, харчову та біологічну цінність крокетної маси. Науково обґрунтовано технологію крокетної маси на основі борошна пшеничного та кулінарної продукції з її використанням. Комплексно досліджено та визначено основні органолептичні властивості, фізико-хімічні, мікробіологічні та токсикологічні показники, харчову та біологічну цінність кулінарної продукції з крокетної маси на основі борошна пшеничного. Обґрунтовано умови та терміни зберігання нової продукції.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21580
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MON_kroketna massa_21.pdf3.29 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.