Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Прасол, Світлана Володимирівна
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 22
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2017
Визначення якісних показників продукції, виробленої з використанням ІЧ-нагрівання в умовах газового середовища
Михайлов, Валерій Михайлович
;
Бабкіна, Ірина Володимирівна
;
Шевченко, Андрій Олександрович
;
Прасол, Світлана Володимирівна
;
Ялинич, Станіслав Ігорович
2017
Вплив режимів НВЧ-обробки на фізико-хімічні властивості концентратів із пряних овочів
Бабкіна, Ірина Володимирівна
;
Прасол, Світлана Володимирівна
2018
Дослідження електричних показників і кінетики температури під час електроконтактної обробки напівфабрикатів
Михайлов, Валерій Михайлович
;
Шевченко, Андрій Олександрович
;
Бабкіна, Ірина Володимирівна
;
Прасол, Світлана Володимирівна
;
Бабанов, Ігор Геннадійович
2018
Дослідження якісних показників пасти на основі пряних овочів, виготовленої з використанням НВЧ-нагрівання за умов вакуумування
Михайлов, Валерій Михайлович
;
Хареба, Олена Василівна
;
Прасол, Світлана Володимирівна
;
Шевченко, Андрій Олександрович
;
Мирошник, Катерина Володимирівна
2018-12-10
Комбінований спосіб запікання зеленого горошку з картоплею із застосуванням електроконтактного нагрівання
Михайлов, Валерій Михайлович
;
Шевченко, Андрій Олександрович
;
Прасол, Світлана Володимирівна
;
Демченко, Владислав Олександрович
;
Малько, Олександр Миколайович
2018-12-26
Комбінований спосіб приготування запіканки рисової з кисломолочним сиром із застосуванням електроконтактного нагрівання
Шевченко, Андрій Олександрович
;
Прасол, Світлана Володимирівна
;
Вельмісов, Олексій Павлович
;
Купцова, Кристина Андріївна
;
Міщенко, Валерія Валеріївна
;
Трохименко, Олександр Сергійович
2024
Механіка рідин та газів в галузі. У 3 ч. Ч. 1. Фізичні властивості рідин. Гідростатика краплинних рідин: метод. вказівки
Михайлов, Валерій Михайлович
;
Шевченко, Андрій Олександрович
;
Прасол, Світлана Володимирівна
2024
Механіка рідин та газів в галузі. У 3 ч. Ч. 2. Основи кінематики та динаміки рідини: метод. вказівки
Шевченко, Андрій Олександрович
;
Михайлов, Валерій Михайлович
;
Прасол, Світлана Володимирівна
2024
Механіка рідин та газів в галузі. У 3 ч. Ч. 3. Гідравлічні машини та пристрої: метод. вказівки
Шевченко, Андрій Олександрович
;
Прасол, Світлана Володимирівна
2024
Механіка рідин та газів в галузі: методичні вказівки
Шевченко, Андрій Олександрович
;
Прасол, Світлана Володимирівна
2024
Механіка рідин і газів в галузі: конспект лекцій
Шевченко, Андрій Олександрович
;
Маяк, Ольга Анатоліївна
;
Прасол, Світлана Володимирівна
2024-03-27
Пристрій для замочування квасолі
Шевченко, Андрій Олександрович
;
Прасол, Світлана Володимирівна
;
Михайлов, Богдан Валерійович
2024
Проектування підприємств харчової та готельно-ресторанної індустрії. Ч. 1. Основи та організація проектування підприємств харчової індустрії: конспект лекцій
Михайлов, Валерій Михайлович
;
Шевченко, Андрій Олександрович
;
Прасол, Світлана Володимирівна
2024
Процеси і апарати харчових виробництв. Ч. 2. Теплообмінні процеси: конспект лекцій
Михайлов, Валерій Михайлович
;
Шевченко, Андрій Олександрович
;
Прасол, Світлана Володимирівна
;
Маяк, Ольга Анатоліївна
2024
Розрахунок обладнання для механічної обробки молока та молокопродуктів: метод. вказівки
Михайлов, Валерій Михайлович
;
Прасол, Світлана Володимирівна
;
Шевченко, Андрій Олександрович
2020
Розробка асортименту м’ясних кулінарних виробів на основі рослинної сировини із застосуванням електроконтактного нагрівання
Михайлов, Валерій Михайлович
;
Бабкіна, Ірина Володимирівна
;
Шевченко, Андрій Олександрович
;
Прасол, Світлана Володимирівна
2023-04-12
Спосіб виробництва консервованої квасолі
Шевченко, Андрій Олександрович
;
Прасол, Світлана Володимирівна
;
Михайлов, Богдан Валерійович
2019-08-27
Спосіб приготування запіканки манної
Михайлов, Валерій Михайлович
;
Шевченко, Андрій Олександрович
;
Бабкіна, Ірина Володимирівна
;
Прасол, Світлана Володимирівна
;
Лой, Володимир Валерійович
2020-03-10
Спосіб приготування рулету з морського окуня
Михайлов, Валерій Михайлович
;
Шевченко, Андрій Олександрович
;
Прасол, Світлана Володимирівна
;
Михайлов, Богдан Валерійович
2025
Теплове обладнання підприємств харчових виробництв. У 2 ч. Ч. 2. Обладнання за видами виробництв: конспект лекцій
Шевченко, Андрій Олександрович
;
Прасол, Світлана Володимирівна
;
Маяк, Ольга Анатоліївна