Issue Date | Title | Author(s) |
2017 | Визначення якісних показників продукції, виробленої з використанням ІЧ-нагрівання в умовах газового середовища | Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна; Ялинич, Станіслав Ігорович |
2017 | Вплив режимів НВЧ-обробки на фізико-хімічні властивості концентратів із пряних овочів | Бабкіна, Ірина Володимирівна; Прасол, Світлана Володимирівна |
2018 | Дослідження електричних показників і кінетики температури під час електроконтактної обробки напівфабрикатів | Михайлов, Валерій Михайлович; Шевченко, Андрій Олександрович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Прасол, Світлана Володимирівна; Бабанов, Ігор Геннадійович |
2018 | Дослідження якісних показників пасти на основі пряних овочів, виготовленої з використанням НВЧ-нагрівання за умов вакуумування | Михайлов, Валерій Михайлович; Хареба, Олена Василівна; Прасол, Світлана Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович; Мирошник, Катерина Володимирівна |
2018-12-10 | Комбінований спосіб запікання зеленого горошку з картоплею із застосуванням електроконтактного нагрівання | Михайлов, Валерій Михайлович; Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна; Демченко, Владислав Олександрович; Малько, Олександр Миколайович |
2018-12-26 | Комбінований спосіб приготування запіканки рисової з кисломолочним сиром із застосуванням електроконтактного нагрівання | Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна; Вельмісов, Олексій Павлович; Купцова, Кристина Андріївна; Міщенко, Валерія Валеріївна; Трохименко, Олександр Сергійович |
2024 | Механіка рідин та газів в галузі. У 3 ч. Ч. 1. Фізичні властивості рідин. Гідростатика краплинних рідин: метод. вказівки | Михайлов, Валерій Михайлович; Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна |
2024-03-27 | Пристрій для замочування квасолі | Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна; Михайлов, Богдан Валерійович |
2024 | Проектування підприємств харчової та готельно-ресторанної індустрії. Ч. 1. Основи та організація проектування підприємств харчової індустрії: конспект лекцій | Михайлов, Валерій Михайлович; Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна |
2024 | Процеси і апарати харчових виробництв. Ч. 2. Теплообмінні процеси: конспект лекцій | Михайлов, Валерій Михайлович; Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна; Маяк, Ольга Анатоліївна |
2024 | Розрахунок обладнання для механічної обробки молока та молокопродуктів: метод. вказівки | Михайлов, Валерій Михайлович; Прасол, Світлана Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович |
2020 | Розробка асортименту м’ясних кулінарних виробів на основі рослинної сировини із застосуванням електроконтактного нагрівання | Михайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна |
2023-04-12 | Спосіб виробництва консервованої квасолі | Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна; Михайлов, Богдан Валерійович |
2019-08-27 | Спосіб приготування запіканки манної | Михайлов, Валерій Михайлович; Шевченко, Андрій Олександрович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Прасол, Світлана Володимирівна; Лой, Володимир Валерійович |
2020-03-10 | Спосіб приготування рулету з морського окуня | Михайлов, Валерій Михайлович; Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна; Михайлов, Богдан Валерійович |