Browsing by Author Прасол, Світлана Володимирівна

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 15 of 15
Issue DateTitleAuthor(s)
2017Визначення якісних показників продукції, виробленої з використанням ІЧ-нагрівання в умовах газового середовищаМихайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна; Ялинич, Станіслав Ігорович
2017Вплив режимів НВЧ-обробки на фізико-хімічні властивості концентратів із пряних овочівБабкіна, Ірина Володимирівна; Прасол, Світлана Володимирівна
2018Дослідження електричних показників і кінетики температури під час електроконтактної обробки напівфабрикатівМихайлов, Валерій Михайлович; Шевченко, Андрій Олександрович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Прасол, Світлана Володимирівна; Бабанов, Ігор Геннадійович
2018Дослідження якісних показників пасти на основі пряних овочів, виготовленої з використанням НВЧ-нагрівання за умов вакуумуванняМихайлов, Валерій Михайлович; Хареба, Олена Василівна; Прасол, Світлана Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович; Мирошник, Катерина Володимирівна
2018-12-10Комбінований спосіб запікання зеленого горошку з картоплею із застосуванням електроконтактного нагріванняМихайлов, Валерій Михайлович; Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна; Демченко, Владислав Олександрович; Малько, Олександр Миколайович
2018-12-26Комбінований спосіб приготування запіканки рисової з кисломолочним сиром із застосуванням електроконтактного нагріванняШевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна; Вельмісов, Олексій Павлович; Купцова, Кристина Андріївна; Міщенко, Валерія Валеріївна; Трохименко, Олександр Сергійович
2024Механіка рідин та газів в галузі. У 3 ч. Ч. 1. Фізичні властивості рідин. Гідростатика краплинних рідин: метод. вказівкиМихайлов, Валерій Михайлович; Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна
2024-03-27Пристрій для замочування квасоліШевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна; Михайлов, Богдан Валерійович
2024Проектування підприємств харчової та готельно-ресторанної індустрії. Ч. 1. Основи та організація проектування підприємств харчової індустрії: конспект лекційМихайлов, Валерій Михайлович; Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна
2024Процеси і апарати харчових виробництв. Ч. 2. Теплообмінні процеси: конспект лекційМихайлов, Валерій Михайлович; Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна; Маяк, Ольга Анатоліївна
2024Розрахунок обладнання для механічної обробки молока та молокопродуктів: метод. вказівкиМихайлов, Валерій Михайлович; Прасол, Світлана Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович
2020Розробка асортименту м’ясних кулінарних виробів на основі рослинної сировини із застосуванням електроконтактного нагріванняМихайлов, Валерій Михайлович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна
2023-04-12Спосіб виробництва консервованої квасоліШевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна; Михайлов, Богдан Валерійович
2019-08-27Спосіб приготування запіканки манноїМихайлов, Валерій Михайлович; Шевченко, Андрій Олександрович; Бабкіна, Ірина Володимирівна; Прасол, Світлана Володимирівна; Лой, Володимир Валерійович
2020-03-10Спосіб приготування рулету з морського окуняМихайлов, Валерій Михайлович; Шевченко, Андрій Олександрович; Прасол, Світлана Володимирівна; Михайлов, Богдан Валерійович