Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54799
Title: Процеси і апарати харчових виробництв. Ч. 2. Теплообмінні процеси: конспект лекцій
Authors: Михайлов, Валерій Михайлович
Шевченко, Андрій Олександрович
Прасол, Світлана Володимирівна
Маяк, Ольга Анатоліївна
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Михайлов В. М., Шевченко А. О., Прасол С. В., Маяк О. А. Процеси і апарати харчових виробництв. Ч. 2. Теплообмінні процеси: конспект лекцій для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спец. 181 «Харчові технології». Харків: ДБТУ.153 с.
Abstract: Конспект лекцій «Процеси і апарати харчових виробництв» відповідає робочій програмі навчальної дисципліни, призначений для для студентів, що навчаються за спеціальністю 181 «Харчові технології» (освітній ступінь – «бакалавр»). Ч. 2 «Теплообмінні процеси» містить 4 лекції. Конспект розкриває основні поняття, класифікацію, моделювання процесів та апаратів харчової галузі, ретельно описуються теплові процеси, що мають важливе значення у виготовленні продукції харчових виробництв. Особлива увага приділяється питанням оптимізації процесів та збереженню енергетичних ресурсів. Наведено основні закономірності перебігу процесів із метою їх прогнозування, а також принципи створення та розрахунків апаратів, у яких ці процеси реалізуються. Конспект розрахований для використання в навчальному процесі ДБТУ, а також в інших закладах вищої освіти за умов адаптації під конкретний навчальний план. Матеріал може бути корисним для дипломної роботи та широкого кола фахівців, які займаються питаннями процесів і апаратів харчових виробництв
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54799
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
KL_TEPLOOBMINNI_PROTSESY_24.pdf3.58 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.