Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58604
Title: Спосіб виробництва консервованої квасолі
Authors: Шевченко, Андрій Олександрович
Прасол, Світлана Володимирівна
Михайлов, Богдан Валерійович
Issue Date: 12-Apr-2023
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Спосіб виробництва консервованої квасолі: пат. 152811 Україна: МПК A23B 7/005 (2006.01) A23B 7/06 (2006.01). № u 2022 03667. А. О. Шевченко, С. В. Прасол, Б. В. Михайлов; власник Держ. біотехн. ун-т.; заявл. 03.10.2022; опубл. 12.04.2023, Бюл.№ 15. 4 с.
Series/Report no.: 11;152811
Abstract: Спосіб виробництва консервованої квасолі включає попереднє замочування бобів перед бланшуванням, причому замочування здійснюють гарячим методом - електроконтактним нагріванням.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/58604
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі) ДБТУ

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
152811_DBTU.pdf140.33 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.