Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16193
Title: Комбінований спосіб запікання зеленого горошку з картоплею із застосуванням електроконтактного нагрівання
Authors: Михайлов, Валерій Михайлович
Шевченко, Андрій Олександрович
Прасол, Світлана Володимирівна
Демченко, Владислав Олександрович
Малько, Олександр Миколайович
Issue Date: 10-Dec-2018
Citation: Комбінований спосіб запікання зеленого горошку з картоплею із застосуванням електроконтактного нагрівання. Патент України на корисну модель № 130578, МПК A23L 5/10 (2016.01) A23L 5/30 (2016.01). В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол, В. О. Демченко, О. М. Малько. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2018 07552. Заявл. 05.07.2018. Опубл. 10.12.2018, Бюл.№ 23. 4 с.
Series/Report no.: 11;130578
Abstract: Комбінований спосіб запікання зеленого горошку з картоплею із застосуванням електроконтактного нагрівання передбачає комбіновану теплову обробку напівфабрикату за рахунок поверхневого, інфрачервоного та електроконтактного нагрівання під час проходження в напівфабрикаті електричного струму. При цьому поєднується поверхневе нагрівання за потужності 1,2 кВт, інфрачервоне нагрівання за густини теплового потоку 11 кВт/м2 , електроконтактне нагрівання змінним струмом прямокутної форми частотою 50 Гц за напруги 46 В на 1 кг сформованого напівфабрикату тривалістю 5 хв.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16193
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
130578.pdf219.15 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.