Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16212
Title: Комбінований спосіб приготування запіканки рисової з кисломолочним сиром із застосуванням електроконтактного нагрівання
Authors: Шевченко, Андрій Олександрович
Прасол, Світлана Володимирівна
Вельмісов, Олексій Павлович
Купцова, Кристина Андріївна
Міщенко, Валерія Валеріївна
Трохименко, Олександр Сергійович
Issue Date: 26-Dec-2018
Citation: Комбінований спосіб приготування запіканки рисової з кисломолочним сиром із застосуванням електроконтактного нагрівання. Патент України на корисну модель № 130911, МПК A23L 5/10 (2016.01) A23L 5/30 (2016.01). А. О. Шевченко, С. В. Прасол, О. П. Вельмісов, К. А. Купцова, В. В. Міщенко, О. С. Трохименко. Заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. № u 2018 08018. Заявл. 18.07.2018. Опубл. 26.12.2018, Бюл.№ 24. 4 с.
Series/Report no.: 11;130911
Abstract: Комбінований спосіб приготування запіканки рисової з кисломолочним сиром із застосуванням електроконтактного нагрівання включає комбіновану теплову обробку напівфабрикату за рахунок поверхневого, інфрачервоного та електроконтактного нагрівання під час проходження в напівфабрикаті електричного струму. При цьому поєднується поверхневе нагрівання за потужності 1,2 кВт, інфрачервоне нагрівання за густини теплового потоку 11 кВт/м2 , електроконтактне нагрівання змінним струмом прямокутної форми частотою 50 Гц за напруги 52 В на 1 кг сформованого напівфабрикату тривалістю 8 хв.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/16212
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
130911.pdf229.41 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.