Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13207
Title: Спосіб приготування запіканки манної
Authors: Михайлов, Валерій Михайлович
Шевченко, Андрій Олександрович
Бабкіна, Ірина Володимирівна
Прасол, Світлана Володимирівна
Лой, Володимир Валерійович
Issue Date: 27-Aug-2019
Citation: Спосіб приготування запіканки манної. Патент України на корисну модель №136723, МПК A23L 5/10 (2016.01) A23L 5/30 (2016.01). В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, І. В. Бабкіна., С. В. Прасол, В. В. Лой; заявник та патентовласник Харківський держ. ун-т харч. та торгівлі. - № u 2019 03151; заявл. 29.03.2019; опубл. 27.08.2019, Бюл. № 16. 4 с.
Abstract: Спосіб приготування запіканки манної включає комбіноване нагрівання напівфабрикату поверхневим, інфрачервоним та електроконтактним нагрівом. При цьому здійснюють збалансований вплив тепловими потоками від поверхневого нагрівання за потужності 1,2 кВт, інфрачервоного нагрівання за густини теплового потоку 11 кВт/м2 та електроконтактного нагрівання змінним струмом прямокутної форми частотою 50 Гц за напруги 28 В на 1 кг сформованого напівфабрикату тривалістю 16 хв.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/13207
Appears in Collections:Патенти на винаходи (корисні моделі)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
136723.pdf142.51 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.