Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54798
Title: Проектування підприємств харчової та готельно-ресторанної індустрії. Ч. 1. Основи та організація проектування підприємств харчової індустрії: конспект лекцій
Authors: Михайлов, Валерій Михайлович
Шевченко, Андрій Олександрович
Прасол, Світлана Володимирівна
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Проектування підприємств харчової та готельно-ресторанної індустрії. Ч. 1. Основи та організація проектування підприємств харчової індустрії: конспект лекцій для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спец. 133 «Галузеве машинобудування»; уклад.: В. М. Михайлов, А. О. Шевченко, С. В. Прасол. Харків: ДБТУ, 2024. 70 с.
Abstract: Конспект лекцій «Проектування підприємств харчової та готельно-ресторанної індустрії» відповідає робочій програмі навчальної дисципліни, призначений для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування». Ч. 1 «Основи та організація проектування підприємств харчової індустрії» містить 11 лекцій. Розглядаються загальні поняття проектування підприємств, основні напрями проектування, загальні положення про проектування технологічного процесу, характеристика підприємств харчової індустрії, етапи та стадії проектування, передпроектні роботи, загальні відомості про графіки роботи підприємства, підбір обладнання, розрахунок площ приміщень, компонування виробничих приміщень і технологічного обладнання, проектування генерального плану підприємств та загальні принципи проектування інженерних систем. Конспект розрахований для використання в навчальному процесі ДБТУ, а також в інших закладах вищої освіти за умов адаптації під конкретний навчальний план. Матеріал може бути корисним для дипломної роботи та широкого кола фахівців, які займаються питаннями проектування підприємств харчової та готельно-ресторанної індустрії.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54798
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
KL_Proektuvannya PKhtaHRI_1_24.pdf758.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.