Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27582
Title: Вплив режимів НВЧ-обробки на фізико-хімічні властивості концентратів із пряних овочів
Authors: Бабкіна, Ірина Володимирівна
Прасол, Світлана Володимирівна
Issue Date: 2017
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Бабкіна І. В., Прасол С. В. Вплив режимів НВЧ-обробки на фізико-хімічні властивості концентратів із пряних овочів. Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності: матеріали другої Міжнар. наук.-практ. конф., 05-07 вересня 2017 р.; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі, Таврійський держ. агротехнологічний ун-т. Харків: ХДУХТ, 2017. С. 125-126.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/27582
Appears in Collections:Інноваційні аспекти розвитку обладнання харчової і готельної індустрії в умовах сучасності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Innovatsiyni_aspekty_rozvytku_2017_125-126.pdf93.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.