Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54797
Title: Розрахунок обладнання для механічної обробки молока та молокопродуктів: метод. вказівки
Authors: Михайлов, Валерій Михайлович
Прасол, Світлана Володимирівна
Шевченко, Андрій Олександрович
Issue Date: 2024
Publisher: Харків: ДБТУ
Citation: Розрахунок обладнання для механічної обробки молока та молокопродуктів: метод. вказівки для виконання практичної роботи з дисц. «Техніка харчових виробництв малого та середнього бізнесу» для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спец. 133 «Галузеве машинобудування»; уклад.: В. М. Михайлов, С. В. Прасол., А. О. Шевченко. Харків: ДБТУ, 2024. 29 с.
Abstract: Методичні вказівки «Розрахунок обладнання для механічної обробки молока та молокопродуктів» відповідають робочій програмі навчальної дисципліни «Техніка харчових виробництв малого та середнього бізнесу», призначені для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти за спеціальністю 133 «Галузеве машинобудування». Методичні вказівки розраховані для використання в навчальному процесі ДБТУ, а також в інших закладах вищої освіти за умов адаптації під конкретний навчальний план. Матеріал може бути корисним для широкого кола фахівців, які займаються питаннями механічної обробки молока та молокопродуктів.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/54797
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_ROZRAKHUNOK OBLADNANNYA_24.pdf1.63 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.