Browsing by Author Постнова, О. М.

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 27  next >
Issue DateTitleAuthor(s)
2011Вивчення впливу продукту переробки зерна високоцукристої кукурудзи на харчову цінність і якість виробів із здобного тістаПостнова, О. М.; Лисюк, Г. М.; Тимчук, С. М.
2019Використання безглютенової рослинної сировини в технології борошняних кондитерських виробівПостнова, О. М.; Кучерук, З. І.
2021Використання вторинних продуктів переробки зернових злаків для підвищення якості і покращення властивостей начинок вафельних виробів.Постнова, О. М.
2014-05-22Використання кріоподрібненої сировини з оплодня гречки в технології масляного бісквітаПостнова, О. М.; Лисюк, Г. М.
2011-05-19Використання нового гібрида кукурудзи високої цукристості у технології здобних булочних виробівПостнова, О. М.; Лисюк, Г. М.
2011-04-19Використання нового гібрида кукурудзи високої цукристості у технології здобних булочних виробівПостнова, О. М.; Лисюк, Г. М.
2012Вплив біологічно активних речовин кріас-домішки з оплодня гречки на антиоксидантні властивості жировмісних кондитерських напівфабрикатівПостнова, О. М.; Лисюк, Г. М.
2013Досвід використання інноваційних технологій навчання для інтеграції освіти та виробництва під час вивчення дисциплін професійного спрямуванняКучерук, З. І.; Постнова, О. М.; Шидакова-Каменюка, О. Г.
2019Дослідження впливу борошна з зерна гібриду високоцукрової кукурудзи на властивості бісквітного напівфабрикатуПостнова, О. М.; Гагін, І. О.
2010Дослідження впливу пасти з зерна нового гібрида високоцукристої кукурудзи на властивості дріжджового тіста і хлібобулочних виробів із пшеничного борошнаПостнова, О. М.; Лисюк, Г. М.; Тимчук, С. М.
2016Дослідження ефективності роботи інноваційного ультразвукового гомогенізатораПостнов, Г. М.; Червоний, В. М.; Шипко, Г. М.; Постнова, О. М.; Мельник, О. Є.; Перекрест, В. В.
2013Дослідження зміни харчової та енергетичної цінності борошняних кондитерських виробів у присутності пасти із зерна нового гібрида кукурудзиПостнова, О. М.; Лисюк, Г. М.
2017Дослідження показників якості водно-жирової емульсії для хлібопекарного виробництваПостнов, Г. М.; Червоний, В. М.; Челомбітько, В. О.; Постнова, О. М.
2015Дослідження якості масляного бісквіта з додаванням кріоподрібненої сировини з оплодня гречкиПостнова, О. М.; Париш, П. С.
2011Експертиза стану пакування та маркування майонезу, який реалізується на ринку міста ХарковаПостнова, О. М.; Верников, О. К.
2013Ефективність проведення профорієнтаційної роботи на кафедрі «Товарознавство та експертиза товарів»Черевична, Н. І.; Постнова, О. М.; Бондаренко, В. Ф.
2012Корисні властивості редькиСелютіна, Г. А.; Постнова, О. М.; Гапонцева, О. В.
2018М. І. Бєляєв залишився в нашій пам’яті назавждиПостнов, Г. М.; Постнова, О. М.
2012Основні переваги системи дистанційного навчанняЧеревична, Н. І.; Постнова, О. М.; Марченко, О. Д.
2012Перспективи використання кукурудзи високої цукристості у технології здобних булочних виробівПостнова, О. М.; Лисюк, Г. М.