Skip navigation
logo sbtu repo
Home
Browse
Communities
& Collections
Browse Items by:
Issue Date
Author
Title
Subject
Help
Language
English
русский
українська
Sign on to:
My DSpace
Receive email
updates
Edit Profile
Repository (electronic archive of open access) of the State Biotechnological University
Browsing by Author Постнова, О. М.
Jump to:
0-9
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
or enter first few letters:
Sort by:
title
issue date
submit date
In order:
Ascending
Descending
Results/Page
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Authors/Record:
All
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Showing results 1 to 20 of 28
next >
Issue Date
Title
Author(s)
2011
Вивчення впливу продукту переробки зерна високоцукристої кукурудзи на харчову цінність і якість виробів із здобного тіста
Постнова, О. М.
;
Лисюк, Г. М.
;
Тимчук, С. М.
2019
Використання безглютенової рослинної сировини в технології борошняних кондитерських виробів
Постнова, О. М.
;
Кучерук, З. І.
2021
Використання вторинних продуктів переробки зернових злаків для підвищення якості і покращення властивостей начинок вафельних виробів.
Постнова, О. М.
2014-05-22
Використання кріоподрібненої сировини з оплодня гречки в технології масляного бісквіта
Постнова, О. М.
;
Лисюк, Г. М.
2011-05-19
Використання нового гібрида кукурудзи високої цукристості у технології здобних булочних виробів
Постнова, О. М.
;
Лисюк, Г. М.
2011-04-19
Використання нового гібрида кукурудзи високої цукристості у технології здобних булочних виробів
Постнова, О. М.
;
Лисюк, Г. М.
2012
Вплив біологічно активних речовин кріас-домішки з оплодня гречки на антиоксидантні властивості жировмісних кондитерських напівфабрикатів
Постнова, О. М.
;
Лисюк, Г. М.
2013
Досвід використання інноваційних технологій навчання для інтеграції освіти та виробництва під час вивчення дисциплін професійного спрямування
Кучерук, З. І.
;
Постнова, О. М.
;
Шидакова-Каменюка, О. Г.
2019
Дослідження впливу борошна з зерна гібриду високоцукрової кукурудзи на властивості бісквітного напівфабрикату
Постнова, О. М.
;
Гагін, І. О.
2010
Дослідження впливу пасти з зерна нового гібрида високоцукристої кукурудзи на властивості дріжджового тіста і хлібобулочних виробів із пшеничного борошна
Постнова, О. М.
;
Лисюк, Г. М.
;
Тимчук, С. М.
2016
Дослідження ефективності роботи інноваційного ультразвукового гомогенізатора
Постнов, Г. М.
;
Червоний, В. М.
;
Шипко, Г. М.
;
Постнова, О. М.
;
Мельник, О. Є.
;
Перекрест, В. В.
2013
Дослідження зміни харчової та енергетичної цінності борошняних кондитерських виробів у присутності пасти із зерна нового гібрида кукурудзи
Постнова, О. М.
;
Лисюк, Г. М.
2017
Дослідження показників якості водно-жирової емульсії для хлібопекарного виробництва
Постнов, Г. М.
;
Червоний, В. М.
;
Челомбітько, В. О.
;
Постнова, О. М.
2014
Дослідження якості масляного бісквіта з додаванням кріоподрібненої сировини з оплодня гречки
Постнова, О. М.
;
Лисюк, Г. М.
;
Париш, П. С.
2015
Дослідження якості масляного бісквіта з додаванням кріоподрібненої сировини з оплодня гречки
Постнова, О. М.
;
Париш, П. С.
2011
Експертиза стану пакування та маркування майонезу, який реалізується на ринку міста Харкова
Постнова, О. М.
;
Верников, О. К.
2013
Ефективність проведення профорієнтаційної роботи на кафедрі «Товарознавство та експертиза товарів»
Черевична, Н. І.
;
Постнова, О. М.
;
Бондаренко, В. Ф.
2012
Корисні властивості редьки
Селютіна, Г. А.
;
Постнова, О. М.
;
Гапонцева, О. В.
2018
М. І. Бєляєв залишився в нашій пам’яті назавжди
Постнов, Г. М.
;
Постнова, О. М.
2012
Основні переваги системи дистанційного навчання
Черевична, Н. І.
;
Постнова, О. М.
;
Марченко, О. Д.