Issue Date | Title | Author(s) |
2018 | Визначення комплексу БАР хлорофіловмісних овочів та розробка нанотехнологій продуктів для здорового харчування | Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Михайлов, Валерій Михайлович; Погарський, Олексій Сергійович; Тельонков, Олександр Євгенович; Лосєва, Світлана Михайлівна |
2016 | Вплив процесів механолізу на активацію нанокомплексів гетерополісахаридів із біополімерами плодів під час розробки нанотехнологій | Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Каплун, Олена Анатоліївна; Погарський, Олексій Сергійович; Тельонков, Олександр Євгенович; Стуконоженко, Тетяна Аналіївна |
2016 | Механохімічні процеси під час розробки нанотехнології білкових добавок із гороху в легкозасвоюваній формі | Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Котюк, Тетяна Валеріївна; Маціпура, Тетяна Сергіївна; Погарський, Олексій Сергійович |
2018 | Нанотехнології оздоровчих продуктів "NatureSuperFood" – плодоовочевого морозива (сорбетів) із рекордним вмістом БАР для імунопрофілактики | Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Вадим Антонович; Тельонков, Олександр Євгенович; Погарський, Олексій Сергійович; Какадій, Юлія Петрівна; Стуконоженко, Тетяна Анатоліївна |
2016 | Нове слово в технології отримання харчових продуктів із зернобобових, овочів та грибів з рекордними характеристиками | Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Котюк, Тетяна Валеріївна; Погарський, Олексій Сергійович; Маціпура, Тетяна Сергіївна; Стуконоженко, Тетяна Анатоліївна |
2018 | Нове слово про вплив паротермічної та кріообробки і механолізу на біополімери та БАР плодів та овочів під час отримання оздоровчих нанопродуктів | Погарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Раїса Юріївна; Какадій, Юлія Петрівна; Погарський, Олексій Сергійович; Стуконоженко, Тетяна Анатоліївна; Тельонков, Олександр Євгенович |
2024 | Нові продукти для оздоровчого харчування: методичні вказівки до виконання практичної роботи за темою «Фрукти, ягоди, овочі як джерело БАР та самостійні продукти для оздоровчого харчування» | Погарська, Вікторія Вадимівна; Одарченко, Андрій Миколайович; Погарський, Олексій Сергійович; Юр’єва, Ольга Олексіївна; Лосєва, Світлана Михайлівна; Шальопа, Андрій Миколайович |
2024 | Нові продукти для оздоровчого харчування: методичні вказівки до виконання практичної роботи за темою «Харчові добавки: доцільність застосування в продуктах оздоровчого харчування» | Погарська, Вікторія Вадимівна; Одарченко, Андрій Миколайович; Погарський, Олексій Сергійович; Юр’єва, Ольга Олексіївна; Лосєва, Світлана Михайлівна; Шальопа, Андрій Миколайович |
2019 | Процеси кріомеханохімії та кріомеханодеструкції під час переробки хлорофіловмісних овочів у оздоровчі нанопродукти | Погарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Раїса Юріївна; Погарський, Олексій Сергійович; Котюк, Тетяна Валеріївна; Дудник, Катерина Валеріївна; Лосєва, Світлана Михайлівна |
2015 | Розробка кріогенної технології заморожування хлорофілвмісних овочів | Павлюк, Раїса Юріївна; Погарський, Олексій Сергійович; Каплун, Олена Анатоліївна; Лосєва, Світлана Михайлівна |
2020 | Розробка нового способу та нанотехнологій виробництва рослинних добавок із нуту для виготовлення оздоровчих продуктів | Погарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Раїса Юріївна; Котюк, Тетяна Валеріївна; Юр’єва, Ольга Олексіївна; Погарський, Олексій Сергійович; Балабай, Катерина Сергіївна |
2019 | Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістю | Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Балабай, Катерина Сергіївна; Берестова, Аделіна Анатоліївна; Погарський, Олексій Сергійович |
2024 | Технологія галузі: методичні вказівки до виконання курсового проекту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології» | Погарська, Вікторія Вадимівна; Погарський, Олексій Сергійович; Юр’єва, Ольга Олексіївна; Селютіна, Галина Анатоліївна; Лосєва, Світлана Михайлівна |
2016 | Технологія наноструктурованих рослинних добавок із використанням неферментативного біокаталізу – механолізу біополімерів (гетерополісахаридів і білка) | Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Котюк, Тетяна Валеріївна; Погарський, Олексій Сергійович; Лосєва, Світлана Михайлівна |
2024 | Технології продуктів оздоровчого харчування: методичні вказівки до виконання лабораторної роботи за темою «Технології пастоподібних каротиноїдних добавок для оздоровчого харчування» | Погарська, Вікторія Вадимівна; Одарченко, Андрій Миколайович; Юр’єва, Ольга Олексіївна; Погарський, Олексій Сергійович; Лосєва, Світлана Михайлівна |
2019 | Харчові технології | Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Максимова, Надія Пилипівна; Пономаренко, Тетяна Сергіївна; Погарський, Олексій Сергійович |
2023 | Харчові технології. Розділ 4: методичні вказівки до виконання лабораторної роботи за темою «Технологія плодоово-ягідних соків та концентрованих продуктів» | Погарська, Вікторія Вадимівна; Погарський, Олексій Сергійович; Юр'єва, Ольга Олексіївна; Селютіна, Галина Анатоліївна; Лосєва, Світлана Михайлівна |
2024 | Харчові технології: методичні вказівки до виконання курсового проекту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології» | Погарська, Вікторія Вадимівна; Погарський, Олексій Сергійович; Юр’єва, Ольга Олексіївна; Селютіна, Галина Анатоліївна; Лосєва, Світлана Михайлівна |
2021 | Холодильна технологія | Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Пономаренко, Тетяна Сергіївна; Погарський, Олексій Сергійович; Лосева, Світлана Михайлівна |
2018 | Інноваційні технології оздоровчих соусів-дресингів із використанням кріодобавок із пряних овочів без синтетичних компонентів | Погарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Раїса Юріївна; Дудник, Катерина Валеріївна; Котюк, Тетяна Валеріївна; Погарський, Олексій Сергійович |