Browsing by Author Погарський, Олексій Сергійович

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:  
Showing results 1 to 20 of 20
Issue DateTitleAuthor(s)
2018Визначення комплексу БАР хлорофіловмісних овочів та розробка нанотехнологій продуктів для здорового харчуванняПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Михайлов, Валерій Михайлович; Погарський, Олексій Сергійович; Тельонков, Олександр Євгенович; Лосєва, Світлана Михайлівна
2016Вплив процесів механолізу на активацію нанокомплексів гетерополісахаридів із біополімерами плодів під час розробки нанотехнологійПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Каплун, Олена Анатоліївна; Погарський, Олексій Сергійович; Тельонков, Олександр Євгенович; Стуконоженко, Тетяна Аналіївна
2016Механохімічні процеси під час розробки нанотехнології білкових добавок із гороху в легкозасвоюваній форміПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Котюк, Тетяна Валеріївна; Маціпура, Тетяна Сергіївна; Погарський, Олексій Сергійович
2018Нанотехнології оздоровчих продуктів "NatureSuperFood" – плодоовочевого морозива (сорбетів) із рекордним вмістом БАР для імунопрофілактикиПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Вадим Антонович; Тельонков, Олександр Євгенович; Погарський, Олексій Сергійович; Какадій, Юлія Петрівна; Стуконоженко, Тетяна Анатоліївна
2016Нове слово в технології отримання харчових продуктів із зернобобових, овочів та грибів з рекордними характеристикамиПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Котюк, Тетяна Валеріївна; Погарський, Олексій Сергійович; Маціпура, Тетяна Сергіївна; Стуконоженко, Тетяна Анатоліївна
2018Нове слово про вплив паротермічної та кріообробки і механолізу на біополімери та БАР плодів та овочів під час отримання оздоровчих нанопродуктівПогарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Раїса Юріївна; Какадій, Юлія Петрівна; Погарський, Олексій Сергійович; Стуконоженко, Тетяна Анатоліївна; Тельонков, Олександр Євгенович
2024Нові продукти для оздоровчого харчування: методичні вказівки до виконання практичної роботи за темою «Фрукти, ягоди, овочі як джерело БАР та самостійні продукти для оздоровчого харчування»Погарська, Вікторія Вадимівна; Одарченко, Андрій Миколайович; Погарський, Олексій Сергійович; Юр’єва, Ольга Олексіївна; Лосєва, Світлана Михайлівна; Шальопа, Андрій Миколайович
2024Нові продукти для оздоровчого харчування: методичні вказівки до виконання практичної роботи за темою «Харчові добавки: доцільність застосування в продуктах оздоровчого харчування»Погарська, Вікторія Вадимівна; Одарченко, Андрій Миколайович; Погарський, Олексій Сергійович; Юр’єва, Ольга Олексіївна; Лосєва, Світлана Михайлівна; Шальопа, Андрій Миколайович
2019Процеси кріомеханохімії та кріомеханодеструкції під час переробки хлорофіловмісних овочів у оздоровчі нанопродуктиПогарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Раїса Юріївна; Погарський, Олексій Сергійович; Котюк, Тетяна Валеріївна; Дудник, Катерина Валеріївна; Лосєва, Світлана Михайлівна
2015Розробка кріогенної технології заморожування хлорофілвмісних овочівПавлюк, Раїса Юріївна; Погарський, Олексій Сергійович; Каплун, Олена Анатоліївна; Лосєва, Світлана Михайлівна
2020Розробка нового способу та нанотехнологій виробництва рослинних добавок із нуту для виготовлення оздоровчих продуктівПогарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Раїса Юріївна; Котюк, Тетяна Валеріївна; Юр’єва, Ольга Олексіївна; Погарський, Олексій Сергійович; Балабай, Катерина Сергіївна
2019Стандартизація, метрологія, сертифікація та управління якістюПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Балабай, Катерина Сергіївна; Берестова, Аделіна Анатоліївна; Погарський, Олексій Сергійович
2024Технологія галузі: методичні вказівки до виконання курсового проекту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології»Погарська, Вікторія Вадимівна; Погарський, Олексій Сергійович; Юр’єва, Ольга Олексіївна; Селютіна, Галина Анатоліївна; Лосєва, Світлана Михайлівна
2016Технологія наноструктурованих рослинних добавок із використанням неферментативного біокаталізу – механолізу біополімерів (гетерополісахаридів і білка)Павлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Котюк, Тетяна Валеріївна; Погарський, Олексій Сергійович; Лосєва, Світлана Михайлівна
2024Технології продуктів оздоровчого харчування: методичні вказівки до виконання лабораторної роботи за темою «Технології пастоподібних каротиноїдних добавок для оздоровчого харчування»Погарська, Вікторія Вадимівна; Одарченко, Андрій Миколайович; Юр’єва, Ольга Олексіївна; Погарський, Олексій Сергійович; Лосєва, Світлана Михайлівна
2019Харчові технологіїПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Максимова, Надія Пилипівна; Пономаренко, Тетяна Сергіївна; Погарський, Олексій Сергійович
2023Харчові технології. Розділ 4: методичні вказівки до виконання лабораторної роботи за темою «Технологія плодоово-ягідних соків та концентрованих продуктів»Погарська, Вікторія Вадимівна; Погарський, Олексій Сергійович; Юр'єва, Ольга Олексіївна; Селютіна, Галина Анатоліївна; Лосєва, Світлана Михайлівна
2024Харчові технології: методичні вказівки до виконання курсового проекту для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології»Погарська, Вікторія Вадимівна; Погарський, Олексій Сергійович; Юр’єва, Ольга Олексіївна; Селютіна, Галина Анатоліївна; Лосєва, Світлана Михайлівна
2021Холодильна технологіяПавлюк, Раїса Юріївна; Погарська, Вікторія Вадимівна; Пономаренко, Тетяна Сергіївна; Погарський, Олексій Сергійович; Лосева, Світлана Михайлівна
2018Інноваційні технології оздоровчих соусів-дресингів із використанням кріодобавок із пряних овочів без синтетичних компонентівПогарська, Вікторія Вадимівна; Павлюк, Раїса Юріївна; Дудник, Катерина Валеріївна; Котюк, Тетяна Валеріївна; Погарський, Олексій Сергійович