Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42677
Title: Холодильна технологія
Authors: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Пономаренко, Тетяна Сергіївна
Погарський, Олексій Сергійович
Лосева, Світлана Михайлівна
Issue Date: 2021
Publisher: Х.: Форт
Citation: Холодильна технологія: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу»; уклад.: Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Т. С. Пономаренко, О. С. Погарський, С. М. Лосєва. Х.: Форт, 2021. 44 с.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42677
Appears in Collections:Методичні вказівки

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
MV_Kholodyl_na tekhnolohiya_21.pdf1.03 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.