Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42677
Title: | Холодильна технологія |
Authors: | Павлюк, Раїса Юріївна Погарська, Вікторія Вадимівна Пономаренко, Тетяна Сергіївна Погарський, Олексій Сергійович Лосева, Світлана Михайлівна |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Х.: Форт |
Citation: | Холодильна технологія: методичні вказівки до виконання лабораторних робіт для студентів спеціальності 181 «Харчові технології» спеціалізації «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу»; уклад.: Р. Ю. Павлюк, В. В. Погарська, Т. С. Пономаренко, О. С. Погарський, С. М. Лосєва. Х.: Форт, 2021. 44 с. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/42677 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_Kholodyl_na tekhnolohiya_21.pdf | 1.03 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.