Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56889
Title: | Технології продуктів оздоровчого харчування: методичні вказівки до виконання лабораторної роботи за темою «Технології пастоподібних каротиноїдних добавок для оздоровчого харчування» |
Authors: | Погарська, Вікторія Вадимівна Одарченко, Андрій Миколайович Юр’єва, Ольга Олексіївна Погарський, Олексій Сергійович Лосєва, Світлана Михайлівна |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Харків: ФОРТ |
Citation: | Технології продуктів оздоровчого харчування: методичні вказівки до виконання лабораторної роботи за темою «Технології пастоподібних каротиноїдних добавок для оздоровчого харчування» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання за спеціальністю 181 «Харчові технології»; уклад.: В. В. Погарська, А. М. Одарченко, О. О. Юр’єва, О. С. Погарський, С. М. Лосєва. Харків: ФОРТ, 2024. 27 с. |
Abstract: | Методичні вказівки до виконання лабораторної роботи з дисципліни «Технології продуктів оздоровчого харчування» за темою «Технології пастоподібних каротиноїдних добавок для оздоровчого харчування» розроблено відповідно до навчальної програми. Включають теоретичну частину, завдання для виконання лабораторної роботи, запитання для самоперевірки та список рекомендованої літератури. Призначені для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти денної та заочної форм навчання спеціальності 181 «Харчові технології» ОПП «Харчові технології продуктів з рослинної сировини та молока для підприємств харчового бізнесу». |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/56889 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_TPOKH_Pastopodibni_dobavky_2024.pdf | 1.23 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.