Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24810
Title: Розробка кріогенної технології заморожування хлорофілвмісних овочів
Authors: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарський, Олексій Сергійович
Каплун, Олена Анатоліївна
Лосєва, Світлана Михайлівна
Keywords: кріогенне заморожування;інновації;хлорофілвмісні овочі;броколі;брюссельська капуста;рідкий азот
Issue Date: 2015
Citation: Павлюк Р. Ю., Погарський О. С., Каплун О. А., Лосєва С. М. Розробка кріогенної технології заморожування хлорофілвмісних овочів. Восточно-Европейский журнал передовых технологий. 2015. № 6/10 (78). С. 42-47. DOI: 10.15587/1729-4061.2015.56111.
Series/Report no.: Восточно-Европейский журнал передовых технологий;№ 6/10 (78)
Abstract: Вивчено вміст біологічно активних речовин (БАР) – хлорофілів a і b, каротиноїдів, L-аскорбінової кислоти та поліфенольних речовин в хлорофілвмісних овочах (капусті броколі та брюссельській). Розроблено кріогенну технологію заморожування хлорофілвмісних овочів. Встановлено, що застосування кріогенного «шокового» заморожування дозволяє не тільки зберегти всі корисні БАР, але й більш повно їх вилучити у вільний стан.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24810
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
pavlyuk_vostochno_yevropeyskiy_zhurnal_peredovykh_tekhnologiy_2015_6_10_78.pdf360.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.